Micul dejun e una din cele mai importante mese ale zile, așa că mie, în special duminica îmi place să mă răsfăț cu bunătăți care să cuprindă atât micul dejun cât și prânzul. Azi la micul dejun mi-am propus să fac niște ouă mai altfel care să îmi bucure atât ochii cât și papilele gustative. De ieri am pregătit o plăcintă Bănățeană cu brânză de oaie și mărar iar pe lângă aceste minunate brioșe sărate cu legume și parmezan și o salată mare de fructe. Și m-am întins cu brunch-ul de la 11:30 până spre ora 14:30, am tot ciugulit până am păpat tot 🤪🤪🤪
Se fac foarte rapid și ușor, nu necesită o îndemânare de bucătar iscusit, ingredinetele sunt simple și cu siguranță se găsesc în orice Bucătărie.
Rămâneți alături pentru lista ingredientelor și modul simplu de preparare, iar rezultatul va fi uimitor!
Pentru alte diferite rețete cu sau fără carne ori preparate de post și multe altele, găsiți în secțiunea gustări, click aici sau pe fotografie.
Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.
Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Preîncălzim cuptorul la 180 de grade Celsius.
Tocăm ardeii, ceapa și dovlecelul cubulețe.
Pentrunjelul îl tocăm grosier.
Punem ouăle alături de parmezanul răzuit, boia, sare și piper. Le batem bine cu ajutorul unui tel de bucătărie.
Adăugăm laptele și omogenizăm.
Turnăm în 12 forme de brioșe câteva picături de ulei și distribuim uniform compoziția de ouă.
Impărțim egal legumele în fiecare formă de brioșă și le introducem la cuptorul preîncălzit pentru 10-11 minute.
Servim alături de o salată proaspătă de legume și niște lipii calde cum am avut eu sau o pâine de casă. Spor la treabă și poftă bună!
Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram
Sau pe pagina de Facebook