Sarah Bernhardt – Bezele cu nucă și…
Sarah Bernhardt – Bezele cu nucă și cremă de ciocolată Dacă tot e sezonul albușurile care rămân de la prăjiturile și…
Cornulețe cu nucă umplute cu magiun de…
Cornulețe cu nucă umplute cu magiun de prune Cornulețe cu nucă umplute cu magiun de prune. Cu siguranță cele mai fragede…
Mușchiuleț de porc împletit cu cârnați și…
Mușchiuleț de porc împletit cu cârnați și bacon Mușchiuleț de porc împletit cu cârnați și bacon. Un preparat spectaculos din toate…
Brăduți cu unt și ciocolată – Daneze…
Brăduți cu unt și ciocolată – Daneze fragede cu ciocolată Azi facem ceva bun și frumos pentru sărbătoarea Crăciunului Brăduți cu…
Daneze cu unt și ciocolată – Rotițe…
Daneze cu unt și ciocolată – Rotițe fragede cu ciocolată Aceste Daneze cu unt îmi aduc aminte de fursecurile alea fragede…
Panettone – Cozonac italian
Panettone – Cozonac italian Azi vin cu rețeta finală în cea mai bună forma a ei pentru Panettone – Cozonac italian.…
Cel mai bun și mai fin chec…
Cel mai bun și mai fin chec cu lămâie Cel mai bun și mai fin chec cu lămâie. Aromat, fraged…
Brookies – Biscuiți ciocolatoși cu interior umed…
Brookies – Biscuiți ciocolatoși cu interior umed și exterior crocant Brookies – biscuiți ciocolatoși fu interior umed și crustă crocantă în…
Fursecuri cu nucă, migdale și cremă de…
Fursecuri cu nucă, migdale și cremă de ciocolată Dacă tot e sezonul albușurilor care rămân de la prăjiturile și cozonacii…
Fursecuri fragede cu marțipan
Fursecuri fragede cu marțipan De departe unii din cei mai bune fursecuri fragede cu marțipan pe care i-am făcut în ultima vreme,…