Super pâinici cu smântână fără drojdie
Super pâinici cu smântână fără drojdie Pâinea este probabil cel mai consumat aliment al românilor, motiv pentru care o consumăm sub…
Omletă cu ceapă verde și brânză de…
Omletă cu ceapă verde și brânză de capră ca la bunica Cea mai bună omletă sau “ratotă”, așa cum i se…
Plăcintă turcească cu brânză sărată
Plăcintă turcească cu brânză sărată Astăzi mi-am adus aminte de o plăcintă cu brânză sărată pe care o aveam la micul…
Tartă Nicoleta cu ciocolată, merișoare și banane
Tartă Nicoleta cu ciocolată, merișoare și banane Se pare că și unele doamne sunt îndrăgostite iremediabil de ciocolată, nu numai…
Plăcinte țărănești cu cartofi de post, la…
Plăcinte țărănești cu cartofi de post, la tigaie Vestite și apreciate de toată lumea, aceste Plăcinte țărănești cu cartofi de post…
Amandine – Desertul spectaculos
Amandine – desertul spectaculos pentru iubitorii de ciocolată Amandine – desertul spectaculos Când vreau ceva ciocolatos mă gândesc la amandine –…
Covridog cu brânză topită – Cremwursti în…
Covridog cu brânză topită – Cremwursti în corn Salivez cu gândul la acești cremwursti în corn de mai bine de…
Clătite bănățene ca la Ana Lugojana
Clătite bănățene ca la Ana Lugojana Vestitele Clătite bănățene ca la Ana Lugojana sunt atât de bune, cu unplutură cremoasă de…
Risotto cu pui și ciuperci
Risotto cu pui și ciuperci Pur și simplu iubesc ciupercile, de oricare ar fi ele, ca sunt de pădure, champignon, pleurotus,…
Ciuperci umplute cu bacon și cașcaval
Ciuperci umplute cu bacon și cașcaval Pur și simplu iubesc ciupercile, de oricare ar fi ele, ca…