Abonează-te la canalul de Youtube

Paste gratinate cu branza si spanac

( 5 din 5 )
Se încarcă...
  • 20 mPreparare
  • 50 mGătire
  • 1:10 hGata în
Printează rețeta

Bun gasit dragi prieteni! De la inceput vreau sa stiti ca vinovata pentru aceste paste este tanti Viorica, vecina mea, o femeie zdravana, o gospodina dar si o mana de fier in casa. Ramasa singura cu barbatul care era mai toata ziua plecat si cu soacra, care mereu se plangea de cate ceva, asta dupa ce copii s-au casatorit si au plecat la casele lor, tanti Viorica, era omniprezenta, in casa, curte si gradina, mereu o gaseai facand cate ceva.
Era prin iunie, iulie, vroia sa scoata spanacul si sa samene altceva, dar nu s-a indurat de cele cateva fire de spanac care mai aveau cateva frunze, asa ca le-a cules a intrat in casa si a inceput sa caute prin dulapuri, frigider si numa ce o vad ca pune o oala cu apa, fierbe niste macaroane si uite-asa pastele gratinate cu branza si spanac, ale Vioricai sunt in reactualitate.

Ingredients

  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +

Mod de preparare pas cu pas

  • Pregatirea spanacului

    Spalam spanacul foarte bine, il scurgem de apa si il tocam grosier. Incingem o tigaie, adaugam untul si spanacul pe care il calim.

  • Punem o oala cu minimum 3 litri de apa la fiert in care adaugam o lingura sanatoasa de sare si fierbem pastele, dupa ce au fiert le strecuram.

  • Intr-un castron punem branza, ouale, spanacul, smantana si fulgii de chilli sau piperul, , le amestecam bine pana obtinem o crema

  • Punem compozitia de branza peste paste si le amestecam bine.

  • ungem cu putin ulei si tapetam cu pesmet o tava pentru cuptor, dar fara prob;eme se poate folosi si o tigaie sau un bol termorezistent

  • Turnam compozitia in tava tapetata cu pesmet , punem deasupra rosiile felii, si o dam la cuptor pentru 35-40 de minute la 180 de grade pana se gratineaza

  • Scoatem tava din cuptor si o decoram cu cateva lingurite de smanatana, bucuioc, patrunjel, ce aveti la indemana, eu am folosit patrunjel, lasam sa se temepereze, asta daca dorim sa o taiem si sa o scoatem frumos pe farfurii, daca nu este deajuns sa bagati o paleta in ea si sa o puneti pe farfurie fierbinte si aburinda. Va doresc pofta buna!

Leave A Comment

- Shopping List
x

Parola pierduta

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații

Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.

Închide

});