Pulpe de pui cu miere, muștar și cartofi la cuptor
Pentru prima dată când am văzut aceste pulpe de pui, ideea de a combina carnea cu miere și muștar mi se părea de-a dreptul deplasată, însă arătau atât de bine, iar pe parcurs atât de gustoase, încât mi-a fost rușine să mai cer! În schimb am cerut rețeta 🤣🤣🤣 și de atunci efectiv a stat în caietul cu rețete, pe care le scriu ba de la unii, ba de la alții.
Zilele trecute căutam prin acel dosar la întâmplare și am dat peste această rețetă, am luat repede notițe și ajung la supermarket direct am pus mâna pe o caserolă de pulpe de pui superioare, dar liniștit merg de minune și cu cele inferioare, aripioare sau chiar puiul întreg făcut la cuptor.
Așadar din câteva ingrediente simple, pe care fiecare le are prin cămara de acasă veți face un prânz excelent.
Rămâneți alături pentru lista ingredinetelor, dar și modul simplu de preparare.
Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.
Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Preîncălzim cuptorul la 180 de grade Celsius.
Tapetăm o tavă potrivită de cuptor cu hârtie de copt.
Curățăm pulpele de eventualele pene și le ștergem bine cu un șervet de hârtie.
Spălăm bine cartofii și îi tăiem cuburi mai măricele. Îi scoatem pe un șervet de bucătărie și îi ștergem bine de apă.
Punem cartofii împreună cu pulpele, usturoiul, uleiul și condimentăm cu sare și piper. Dăm la cuptor pentru 40-45 de minute, timp în care le mai amestecăm ca să se pătrundă uniform.
Într-un bol punem mierea cu muștarul și le omogenizăm.
După trecerea timpului de coacere, verificăm dacă sunt gătite, dacă nu le mai lăsăm încă 5-7 minute.
Scoatem tava afară din cuptor și turnăm compoziția de miere direct peste pulpele fierbinți.
Simplu, rapid și cu un gust fenomenal, dar nu vă mai rețin, vă spun doar spor la treabă și poftă bună!