Tagliatelle cu broccoli și pancetta
Bun gasit dragii mei prieteni! În ziua în care am facut aceste paste, a fost atât de urât afară, ploua , ningea, așa că am hotărât sa gătesc cu ceea ce găsesc prin frigider și prin cămară! Da știu, nu sunt singurul care face astfel de gesturi si credeți-mă că de cele mai multe ori îmi iese ceva mai spectaculos, ca si atunci când esti foarte sigur de ceea ce vreau sa fac. Sunt convins că și dumneavoastră faceți același lucru. Asadar, am deschis frigiderul, am gasit niște tagliatelle proaspete, un buchețel de conopidă și un pachețel de pancetta, de aici nu a mai rămas decât să-mi pun imaginația la încercare.
Cred că au fost gata în mai puțin de 15 minute cu tot cu fiertul pastelor, pentru că Ingredientele adiacente s-au gătit foarte repede.
Așadar Rămâneți alături pentru lista ingredientelor, dar și modul de preparare.
Dacă sunteți mare amatori de paste puteți încerca și tagliolini cu creveți și spanac, detalii aici sau click pe fotografie.
Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.
Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Tragem la tigaie fulgii de migdale până se rumenesc ușor. Pentru a avea o coacere corecta și uniformă a lor, va trebui să-i amestecați încontinuu.
Fierbem pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj, însă cu un minut mai puțin, pentru că le vom finaliza alături de celelalte ingrediente.
Într-o tigaie încăpătoare punem uleiul de măsline și pancetta pe care o prăjim 1-2 minute.
Adăugăm broccoli făcut buchețele mai mici, continuăm să gătim încă 2-3 minute la foc mic.
Punem pastele peste compoziția de broccoli, 3-4 linguri din apa în care a fiert pastele și fulgii de migdale și mai fierbem acel minut de care vă spuneam mai devreme.
Așadar asta a fost, simplu, rapid și gata în numai 15 minute.