Ștrudel de post cu mere și scorțișoară Cine o zis că un Ștrudel de post cu mere și scorțișoară nu e…
Frigănele cu Nutella și scorțișoară Bun găsit se pare ca ideea echipei lui chef îmi place tare mult și de aceea…
Plăcintă cu urdă și stafide După câteva teste și nu puține, această plăcintă cu urdă și stafide are o rețetă perfectă.…
Cornuri rulate în două culori Aspectul și gustul acestor Cornuri rulate în două culori te vor învia de la prima vedere,…
Pizza calzone Recunosc ca azi voiam sa fac ceva sandwich-uri calde dar până la urmă neavând pâine în casă am făcut…
Burek plăcintă cu carne de pui Nu sunt mare fan carne tocată, însă in sarmele, ciorbă de perișoare și în acest…
Ștrudel cu prune din aluat foietaj Ștrudel cu prune din aluat foietaj, aromatizat cu scorțișoară, este o delicatesă dulce cu origini…
Biscuiți crăpați cu cocos Biscuiți crăpați cu cocos sunt o delicatesă de patiserie care îmbină crocanta exteriorului cu dulceața și aroma…
Baigli sârbesc cu nucă de post Baigli sârbesc cu nucă de post este un desert tradițional plin de savoare și aromă.…
Pogăcele fără frământare cu șuncă și cașcaval Aceste Pogăcele fără frământare cu șuncă și cașcaval sunt o combinație perfectă între textura…
Chec de post cu lămâie – Rețetă vegană Azi facem un Chec de post cu lămâie – Rețetă vegană potrivită pentru…
Kurtoskalacs – Cosonac Seciuesc Kurtoskalacs – Cosonac Seciuesc, cunoscut și sub numele “cozonac de Transilvania”, este un desert tradițional unguresc și…