Patiserie

Islere – Ischler – Biscuiți cu nucă…

Islere – Ischler – Biscuiți cu nucă și ciocolată Islere Biscuiți cu nucă și ciocolată Islerele sunt de fapt biscuiți fragezi…

(4.7 / 5)

Pogăcițe cu telemea

Pogăcițe cu telemea Ideale ca și gustare, pogăcele sunt preferate atât de cei mici cât și de cei mari. Făcute după…

(4.4 / 5)

Palmieri crocanți cu scorțișoară

Palmieri crocanți cu scorțișoară Când vine vorba de patiserie sunt primul care ridic mâna și nu cred să existe ceva cu…

(4 / 5)

Covrigi de brutărie cu sare

Covrigi de brutărie cu sare Covrigi de brutărie cu sare, simpli, rapizi și chin gust fenomenal! Îmi aduc aminte de vremurile…

(3 / 5)

Colțunași cu carne de vită și cheddar…

Colțunași cu carne de vită și cheddar ( Cheesy Beef Empanadas) Colțunașii sunt niște plăcințele de patiserie foarte fragede coapte în…

(5 / 5)

Colțunași cu brânză sărată ( Cheese Empanadas)

Colțunași cu brânză sărată ( Cheese Empanadas) Colțunașii sunt niște plăcințele de patiserie foarte fragede coapte în cuptor, regăsite în America…

(0 / 5)

Chifle pentru burgeri și sandwich-uri

Chifle pentru burgeri și sandwich-uri   Să faci chifle pentru burgeri și sandwich-uri moi și pufoase, cu miez perfect este de-a dreptul…

(4.9 / 5)

Pateuri cu ciuperci in foitaj de casă…

Pateuri cu ciuperci in foitaj de casă sau din comerț Îmi aduc aminte de Nicu tizul meu și patiserul șef de…

(5 / 5)

Pateuri cu telemea in foitaj de casă…

Pateuri cu telemea in foitaj de casă sau din comerț Pateurile cu telemea vor fi mereu o gustare rapidă și apreciate…

(5 / 5)

Cornulețe fragede cu osânză ca-n Banat

Cornulețe fragede cu osânză ca-n Banat Într-adevăr când spun fragede, sunt de-a dreptul super fragede și foitate în același timp. Prima…

(4.6 / 5)

Cornulețe fragede de post cu nucă și…

Cornulețe fragede de post cu nucă și magiun Aceste Cornulețe fragede de post cu nucă sunt spectacol pe cerul gurii, musai…

(4.7 / 5)

Plăcintă Bănățeană ca la Făget, cu brânză…

Plăcintă Bănățeană ca la Făget, cu brânză de oaie și mărar Plăcintă Bănățeană ca la Făget, cu brânză de oaie și…

(4.6 / 5)
x

Register

Lost Password

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații

Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.

Închide