Găluște pufoase cu prune din aluat dospit la tigaie – Gomboți cu prune Bun găsit dragii mei! Zilele trecute, am…
Supă cremă de ardei copți De când am descoperit supele creme, pot spune ca sunt un mare fan al lor…
Papricaș de cartofi cu coadă de vită Papricașul este o rețetă traditional ungurească, o mâncare de cartofi cu sau fără…
Cotlet de porc fraged cu linte roșie și pere caramelizate Mulți se feresc de linte de zici că cine stie…
Piept de pui fraged cu cartofi dulci copți și chorizo la cuptor Un prânz sa o cină rapidă, gustoasă, sănătoasă…
Cremă de cartofi dulci cu ghimbir, cocos și unt de arahide Nu știu cum vi se pare vouă să gătiți,…
Pulpe de pui cu ciuperci și usturoi Pulpele de pui, o carne foarte versatilă, care pote fi gătită la cuptor,…
Pui cu legume și tăiței de orez în stil chinezesc Bucataria asiatică este atât de versatilă încât nu cred că…
Ciorbă de varză murată cu afumătură Ciorbă de varză murată se face cu precădere în perioada de iarnă-primăvară, odată pentru…
Sarmale în foi de varză murată cu afumătură Nici nu apuc să spun tot cuvântul “sarmale” și deja mi se…
Bulz ciobănesc cu brânză de burduf Bulzul ciobănesc cu brânză de burduf îmi aduce aminte de serile de vară, când mergeam…
Ciorbă de fasole pestriță cu cârnați afumați Când vine vorba de fasole uscată, pot spune că tata și bunica făceau cea…