Prânz

Dovlecei umpluți cu carne și sos de…

Dovlecei umpluți cu carne și sos de iaurt cu mărar Azi am făcut dovlecei umpluți, pur și simplu din întâmplare, eram…

(5 / 5)

Fasole cu ciolan afumat / rețetă traditională…

Fasole cu ciolan afumat / rețetă traditională de familie Această rețetă de fasole cu ciolan afumat îmi aduce aminte de copilărie,…

(4.1 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 1,3 kg conopidă proaspătă
  • 200 g bacon
  • 20 ml ulei floarea soarelui
  • 30 g unt plus 10 g pentru tapetat tava
  • 20 g făină (1 lingură cu vârf)
  • 250 ml lapte
  • 200 g cheddar
  • Sare și piper după gust
  • Ardei iute opțional
  • Pesmet pentru tapetat tava

Conopidă gratinată cu bacon și cheddar

Un prânz rapid, sănătos și delicios, conopidă gratinată cu bacon și cheddar, o mâncare pe care în toamna asta o voi…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 6 buc smochine
  • 150 g brânză de capră grasă
  • 12 felii prosciutto
  • 50 g miere
  • 1 linguriță fulgi de chilli

Smochine umplute cu brânză de capră, învelite…

Smochine…. deja salivez, sunt fructele mele preferate, ca sunt proaspete, in dulceață, uscate, nu contează, smochine să fie! Astăzi după ce…

(0 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 4 pulpe de rață de aproximativ 250g/buc
  • Boabe de piper
  • 2 foi de dafin
  • 100 ml ulei vegetal
  • Sare după gust
  • 1 kg varză roșie
  • O ceapă medie
  • 50 ml ulei vegetal
  • 250 g mere verzi
  • 100 g prune deshitratate fără sâmburi
  • 200 ml vin roșu sec
  • 50 g zahăr brun
  • Scorțișoară după gust
  • Sare și piper după gust
  • 2 oua
  • 70-75 g făină depinde de ouă poate ajunge și la 100 g
  • O legătură de pătrunjel
  • 30 g unt

Pulpe de rață confit cu varză Bavareză…

Pulpe de rață confit cu varză Bavareză cu prune uscate și găluște o rețetă care combină o rețetă clasică franceză de…

(5 / 5)

Ciorbă de perișoare à la grec

Ciorbă de perișoare à la grec Azi o sa facem cea mai bună și mai delicioasă Ciorbă de perișoare à la…

(4.3 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 500 g gălbiori
  • 4-5 căței de usturoi
  • O ceapa medie
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 100 ml vin alb sec
  • 200 ml smântâna pentru gătit
  • 2 linguri de muștar
  • O legătura de pătrunjel
  • 100 g faina de mălai
  • 450 ml apa
  • Sare după gust
  • 2 linguri de ulei

Gălbiori cu smântână, usturoi și mămăliguță

Îmi aduc aminte cum in copilărie, alături de bunici mergeam după tot felul de bunătăți prin pădurile din zona Banatului, cum…

(4 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 2 bucăți piept de rață
  • Sare și piper după gust
  • 1 morcov mediu
  • 1/2 ceapa albă
  • 2 căței de usturoi
  • 1 ceașca linte verde( aproximativ 80 g)
  • 2 cești și jumătate de apa
  • 1 lingura ulei de măsline
  • Sare și piper dupa gust
  • 1/2 legătura pătrunjel
  • 2 nectarine
  • 2 linguri de zahar
  • 30 g unt
  • 50 ml vin alb
  • Un praf de sare

Piept de rață cu linte verde și…

E vară și ar cam trebui să profitam din plin de sezonul legumelor și al fructelor, așa ca m-am gândit sa…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 500 g castraveți
  • 2 căței de usturoi
  • 50 g ceapa albă
  • 1 legătura de mărar
  • 300 g iaurt grecesc cu 10% grăsime
  • 40 ml ulei de măsline
  • Sucul de la o jumătate de lămâie
  • Sare și piper după gust

Supă cremă rece de castraveți cu iaurt…

E vară, e cald iar o supă cremă rece de castraveți cu iaurt și mărar e binevenita! Mai ales că nici…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 400 g mușchi de porc
  • 2 căței de usturoi
  • 1 lingurița de cimbru
  • 2 linguri se ulei de măsline
  • Sare și piper după gust
  • 400 g fasole verde
  • 1 cățel de usturoi
  • 1 legătura de mărar
  • Sare și piper după gust

Mușchiuleț de porc cu cimbru, usturoi și…

Tot la dieta? Ma întreba cineva ieri. Dap tot la dieta, dar poate impropriu spus dieta, mai repede hrana sănătoasă cu…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 1,5 kg de rasol de vita fără os
  • 500 g morcovi
  • O bucata de țelina
  • 2 buc păstârnac
  • 2 buc pătrunjel rădăcina
  • 4 cartofi medii
  • 100 g ardei gras roșu
  • O ceapa mare
  • O căciulile usturoi
  • 300 g hrean in oțet sau cu smântâna
  • Unt 50 g
  • Sare după gust
  • Piper boabe

Rasol de vita cu legume și hrean,…

O mâncare sănătoasă și gustoasa, un rasol de vita cu legume și hrean sau Pot-au-feu (oală pe foc) este una dintre…

(4.4 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 350 g cotlet sau muschiulet de porc
  • 30 g faina albă
  • 100 ml supa
  • 100 ml smanatana de gătit
  • Câteva frunze de cimbru
  • 2-3 linguri de ulei
  • 2 linguri mustar Dijon
  • Sare și piper după gust

Friptura (cotlet sau mușchiuleț) de porc cu…

Cotletul de porc o carne destul de pretențioasa când vine vorba de gătit, însă pregătită in acest stil, o va face…

(5 / 5)
x

Register

Lost Password