Baigli sârbesc cu nucă de post Baigli sârbesc cu nucă de post este un desert tradițional plin de savoare și aromă.…
Pogăcele fără frământare cu șuncă și cașcaval Aceste Pogăcele fără frământare cu șuncă și cașcaval sunt o combinație perfectă între textura…
Kurtoskalacs – Cosonac Seciuesc Kurtoskalacs – Cosonac Seciuesc, cunoscut și sub numele “cozonac de Transilvania”, este un desert tradițional unguresc și…
Baigli cu umplutură generoasă de mac Baigli cu umplutură generoasă de mac este o delicatesă tradițională ungurească care te va cuceri…
Biscuiți sărați cu unt și chefir Acești Biscuiți sărați cu unt și kefir sunt o combinație perfectă între textura crocantă a…
Plăcinte bănățene cu brânză și stafide Plăcinte bănățene cu brânză și stafide sunt o combinație delicioasă de aluat ușor dulce și…
Ciabatta cu Masline făcută în casă Ciabatta cu măsline făcută în casă este o pâine artizanală cu o crustă ușor crocantă…
Covrigi cu unt fără frământare Acești covrigi cu un fără frământare sunt alegerea perfectă pentru cei care doresc să pregătească pâine…
Chifle cu lapte fără frământare Aceste chifle cu lapte fără frământare sunt alegerea perfectă pentru cei care doresc să pregătească pâine…
Minciunele ca la bunica acasă Minciunelele ca la bunica acasă sunt mici opere de artă culinară, păstrând autenticitatea și gustul tradițional…
Pâine integrală cu nuci fără Frământare Mi-a fost dat să gust în viața asta nenumărate feluri și rețete de pâine, însă…
Cornulețe rulate cu unt și iaurt umplute cu magiun de prune Cu siguranță cele mai fragede și aromate sunt aceste Cornulețe…