Ciuperci pane cu parmezan și pătrunjel și sos de iaurt Această rețetă de ciuperci pane cu parmezan și pătrunjel, servite alături…
Prăjitură cu brânză și jeleu de fructe de pădure Aceasta Prăjitură cu brânză și jeleu de fructe de pădure are un…
Legume umplute cu carne tocată Legume umplute cu carne tocată, un preparat savuros și delicios, perfect pentru o masă consistentă și…
Mucenici moldovenești în diverse variante Mucenici moldovenești în diverse variante, în diferitele lor reinterpretări, sunt un desert tradițional plin de savoare,…
Langoși cu șuncă și cașcaval ca la Arad Acești Langoși cu șuncă și cașcaval ca la Arad sunt bucate tradiționale delicioase…
Cornuri cu untură și magiun de prune din aluat foietaj cu untură Aceste cornuri cu untură și magiun de prune sunt…
Mâncare de fasole verde cu pulpă de curcan ca-n Ardeal Vreau să vă spun că această Mâncare de fasole verde cu…
Baghete cu semințe fără frământare Aceste Baghete cu semințe fără frământare sunt atâta de bune și le-am făcut din același aluat…
Mâncare de fasole verde cu cartofi și legume Această Mâncare de fasole verde cu cartofi și legume este un preparat simplu,…
Piept de pui cu legume la cuptor Piept de pui cu legume la cuptor este un preparat simplu, sănătos și plin…
Prăjitură cu nucă, vișine și ciocolată – Un desert spectaculos de bun Prăjitura cu nucă, vișine și ciocolată este un desert…
Ștrudel cu brânză și stafide cu aluat făcut în casă Acest Ștrudel cu brânză și stafide, pregătit din aluat făcut în…