Prăjitura Geisha cu mascarpone și jeleu de zmeură Prăjitura Geisha cu mascarpone și jeleu de zmeură Garantat una din cele mai…
Ciolan de porc cu bere la cuptor cu ȘORICI crocant Azi facem o rețetă extraordinară de Ciolan de porc cu bere…
Ciorbă de cartofi cu afumătură și tarhon Pentru azi Ciorbă de cartofi cu afumătură și tarhon perfectă în ton cu vremea…
Tăieței cu brânză și slăninuță ca-n Ardeal – Turos Csusza Azi facem Tăieței cu brânză și slăninuță ca-n Ardeal – Turos…
Batoane Dots cu brânză și jeleu de zmeură Aceste Batoane Dots cu brânză și jeleu de zmeură sunt amintirile plăcute ale…
Cozonac fără frământare cu colivă Și ciocolată Într-un final m-am încumetat și eu sa fac aluaturi fără frământare Cozonac fără frământare…
Ciocoliva – Desertul românesc de lux Azi facem Ciocoliva – Desertul românesc de lux cu care sper să vă impresionez și…
Prăjitură cu prune si nucă Azi facem o Prăjitură cu prune si nucă , delicioasă și foarte ușor de făcut cu…
Cornulețe cu untură și smântână umplutură cu vișine Garantat cele mai bune Cornulețe cu untură și smântână umplutură cu vișine care se…
Ciorbă de conopidă cu perișoare O Ciorbă de conopidă cu perișoare care îmi aduce aminte de vremurile copilăriei când bunica făcea…
Cușma lui Guguță Cușma lui Guguță este o rețetă tradițională românească, un desert popular și apreciat în cultura culinară românească. Este…
Salată de dovlecei cu iaurt și mărar Salată de dovlecei cu iaurt și mărar este o rețetă simplă și gustată, perfectă…