Rețete tradiționale românești

Mămăligă cu brânză și smântână – Taci…

Mămăligă cu brânză și smântână – Taci și înghite – Rețetă ardelenească   Când stau și mă gândesc la această mămăliga,…

(4.4 / 5)

Omletă cu ceapă verde și brânză de…

Omletă cu ceapă verde și brânză de capră ca la bunica Cea mai bună omletă sau “ratotă”, așa cum i se…

(5 / 5)

Plăcinte țărănești cu cartofi de post, la…

Plăcinte țărănești cu cartofi de post, la tigaie Vestite și apreciate de toată lumea, aceste Plăcinte țărănești cu cartofi de post…

(4.3 / 5)

Clătite bănățene ca la Ana Lugojana

Clătite bănățene ca la Ana Lugojana Vestitele Clătite bănățene ca la Ana Lugojana sunt atât de bune, cu unplutură cremoasă de…

(4.3 / 5)

Ciuperci umplute cu bacon și cașcaval

       Ciuperci umplute cu bacon și cașcaval   Pur și simplu iubesc ciupercile, de oricare ar fi ele, ca…

(4.4 / 5)

Plăcinte țărănești cu brânză, ceapă și mărar,…

Plăcinte țărănești cu brânză, ceapă și mărar, la tigaie Cine poate rezista unor Plăcinte țărănești cu brânză, ceapă și mărar, la…

(4.6 / 5)

Cornulețe moi și pufoase în două culori…

Cornulețe moi și pufoase în două culori umplute cu rahat Poate cele mai bune cornuri cu rahat, care îmi aduc aminte…

(3.7 / 5)

Papricaș de porc cu cartofi la ceaun…

Papricaș de porc cu cartofi la ceaun – Popricaș Bănățean   Nu cred să existe preparat mai reprezentativ al bănățeanului, decât…

(4 / 5)

Lipii Ardelenești din făină integrală, coapte pe…

Lipii Ardelenești din făină integrală, coapte pe tigaie Amintirile din bucătăria de la bunicii din Ardeal îmi dau fiori de fiecare…

(2.3 / 5)

Pesto de leurdă – Rețetă simplă și…

Pesto de leurdă – Rețetă simplă și rapidă Prima mea interacțiune cu leurda a fost cu mulți ani în urmă și…

(3.8 / 5)

Foi de napolitane umplute cu cremă de…

Foi de napolitane umplute cu cremă de ciocolată   Sunt napolitanele mele preferate, sunt foarte ușor de făcut, relativ ieftine și…

(4.1 / 5)

Friptură de miel cu usturoi și rozmarin…

Friptură de miel cu usturoi și rozmarin – Rețetă Ardelenească Pot spune cu mâna pe inimă ca aceasta friptură este cea…

(5 / 5)
x

Register

Lost Password

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații

Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.

Închide