Socată parfumată și gustoasă cu lămâie – Rețetă simplă Socata, probabil cea mai apreciată limonadă a românilor, odată pentru că este…
Pâine cu lapte, moale și pufoasă – Rețetă simplă și rapidă O pâine mai simplă și mai rapidă ca aceasta nu…
Domino – Prăjitura copilăriei mele Foi de napolitane cu cremă de șuhaida Daaaaa, prajitura copilăriei mele, ciocolatoasă și crocantă în același…
Plăcintă Bănățeană ca la Făget, cu brânză de oaie și mărar Plăcintă Bănățeană ca la Făget, cu brânză de oaie și…
Mămăligă cu brânză și smântână – Taci și înghite – Rețetă ardelenească Când stau și mă gândesc la această mămăliga,…
Omletă cu ceapă verde și brânză de capră ca la bunica Cea mai bună omletă sau “ratotă”, așa cum i se…
Plăcinte țărănești cu cartofi de post, la tigaie Vestite și apreciate de toată lumea, aceste Plăcinte țărănești cu cartofi de post…
Clătite bănățene ca la Ana Lugojana Vestitele Clătite bănățene ca la Ana Lugojana sunt atât de bune, cu unplutură cremoasă de…
Ciuperci umplute cu bacon și cașcaval Pur și simplu iubesc ciupercile, de oricare ar fi ele, ca…
Plăcinte țărănești cu brânză, ceapă și mărar, la tigaie Cine poate rezista unor Plăcinte țărănești cu brânză, ceapă și mărar, la…
Cornulețe moi și pufoase în două culori umplute cu rahat Poate cele mai bune cornuri cu rahat, care îmi aduc aminte…
Papricaș de porc cu cartofi la ceaun – Popricaș Bănățean Nu cred să existe preparat mai reprezentativ al bănățeanului, decât…