Rol Bounty

( 4.7 out of 5 )
Loading...
Rol Bounty
  • -12 pServings+
  • 30 mTimp de preparare
  • 20 mTimp de gatire
  • 50 mGata in
Print Recipe

Rol Bounty

Cel mai bun și mai delicios Rol Bounty făcut din ingrediente simple și la îndemâna tuturor, cu un mod de preparare potrivit chiar și pentru cei mai neîndemânatici într-ale bucătăriei.

Rol Bounty

Provocarea a început după ce am pregătit rolul Snickers din care caramelul se prelingea ușor, iar arahidele nu au făcut decât să completeze acest tablou minunat al batonului meu preferat și care a avut un real succes. Ajuns acasă m-am pus să testez și să testez și parcă nimic nu îmi plăcea, însă rolul acesta este spectaculos de bun. Combinația de ciocolată cu cocos a fost soluția ideală pentru acest desert minunat. Și da, acum a ieșit ceea ce trebuie.

Da, mă pot lăuda cu un rol perfect echilibrat, care a fost apreciat de absolut toti cei care l-au gustat. Rămâneți alături pentru lista ingredientelor și modul de preparare.

Rol Bounty

Pentru alte prăjituri și torturi deosebite, deasemeni rețete explicate pas cu pas găsiți aici în secțiunea desert sau click pe fotografie. 

necunoscut.jpg

Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.

1__#$!@!#__necunoscut.jpg

Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.

2__#$!@!#__necunoscut.jpg

Cum facem un Rol Bounty ca la carte?

Ingrediente pentru blat:

  • 6 ouă mari
  • 130 g zahăr tos
  • Un praf de sare
  • 110 g faină albă tip 000
  • 30 g cacao de bună calitate
  • 5 g praf de copt
  • 50 ml ulei vegetal cu gust neutru

Pentru umplutura de cocos:

  • 1 conservă lapte condensat (400g)
  • 180 g fulgi de cocos
  • 40 g miere
  • 60 ml ulei de cocos topit
  • Un praf de sare
  • 2-3 batoane de Bounty

Pentru glazura de ciocolată:

  • 150 g ciocolată cu 50% cacao
  • 50 ml ulei vegetal cu gust neutru
  • O lingură de fulgi de cocos

Mod de preparare pentru blat:

Preîncălzim cuptorul la 180 de grade Celsius.

Tapetăm o tavă de cuptor de 30/40 cu hârtie de copt.

Amestecăm făina cu cacaua, praful de copt și le cernem. Amestecam faina cu cacauaPunem ouăle cu sarea, zahărul și le batem până obținem o spuma densă și tare.Punem ouăle cu sarea

Adăugăm uleiul și amestecăm ușor până se încorporează.

Adăugăm uleiul

Amestecul de faină îl adăugăm în 2 tranșe amestecând cu o spatulă cu mișcări largi de sus în jos.

Încorporăm faina

Turnăm în tavă, nivelăm și dăm la cuptor pentru 15-18 minute sau până trece testul scobitorii.

Turnăm in tava

Scoatem tava din cuptor și o punem aluatul cu tot cu hârtia de copt pe un prosop de Bucătărie, apoi rulăm cu grijă să nu îl rupem. Lăsăm să se răcească complet.

Scoatem Tava din cuptor

Mod de preparare pentru stratul de cocos:

Punem laptele condensat și uleiul de cocos la încălzit separat. Turnăm uleiul de cocos peste laptele condensat și omogenizăm.

necunoscut_1.jpg

Adăugăm fulgii de cocos, praful de sare, mierea și le încorporăm în compoziția de lapte.

necunoscut_2.jpg

necunoscut_3.jpg

Asamblare:

Desfacem cu grijă blatul, îl ungem cu compoziția caldă de cocos, altfel se va întări și se va întinde foarte greu. Lăsăm în partea superioară 2 degete neacoperit. Distribuim batoanele de Bounty și rulăm cu grijă. Dăm la rece pentru jumătate de oră

Desfacem cu grija aluatul

Mod de preparare pentru glazura de ciocolată:

Topim ciocolata pe bain marie și adăugăm uleiul.

Topim ciocolata

Turnăm glazura, presărăm fulgii de cocos și o mai lăsăm încă jumătate de oră la frigider după care poate fi tăiată cu un cuțit cu dinți și servită.

Turnăm glazura

Să vă fie de folos!

Rol Bounty

Lasă un comentariu!

x

Register

Lost Password