Cremă de fistic cu ciocolată albă sună delicios! Este o combinație interesantă între aroma bogată a fisticului și dulceața ciocolatei albe. Este folosită adesea în deserturi rafinate sau poate fi servită simplu pe pâine prăjită sau biscuiți. Ai încercat să o faci vreodată?
Este atât de ușor de făcut, atât de simplu încât nu veți mai fi nevoiți să alergați prin toate magazinele să o cumpărați la prețuri de efectiv nu îl merită.
Știți exact ce procentaj de fistic are, asta pentru că din ceea ce am văzut prin magazinele de pe coalizate foarte puține conțin un procentaj de minim 46% fistic pur.
Această cremă combină perfect dulceața ciocolatei albe cu aroma distinctă a fisticului, creând o experiență gustativă rafinată și delicioasă.
Potrivită pentru orice tip de prăjitură cu cremă de fistic, această alegere este garantat una din cele mai bune. Așadar rămâneți alături pentru lista ingredientelor dar și a modului de preparare detaliat pas cu pas.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Într-un vas încăpător punem 6-700 ml de apă la fiert. Apoi adăugăm fisticul și-l lăsăm 1 minut.
Scoatem fisticul într-un castron, îl frecăm bine cu mâinile și alegem cojil. La final vom obține un fistic curat fără pielițe.
În robotul unui robot de bucătărie punem toate ingredientele și le mixăm bine până obținem o pastă fină și cremoasă.
Este gata de folosit, cu încredere la Ciocolată Dubai sau la alte preparate ori efectiv ca atare.
Pentru alte prăjituri și torturi deosebite, deasemeni rețete explicate pas cu pas găsiți aici în secțiunea desert sau click pe fotografie.
Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.
Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.