Franceză

Prăjitura Anastasia – Blaturi umede de cacao,…

Prăjitura Anastasia Delicată și catifelată Prăjitura Anastasia se remarcă prin finețea și consistența ciocolatoasă cu blaturi umede de cacao, un deliciu…

(5 / 5)

Millefeuille – Tort Napoleon – Crempită –…

Millefeuille – Tort Napoleon – Crempită – Cremeschnitten – Cremșnit Pentru azi vă propun o variantă îmbunătățită a desertului care a…

(5 / 5)

Aluat foietaj clasic cu unt

Aluat foietaj clasic cu unt Acest Aluat foietaj clasic cu unt îl fac de mai bine de 20 de ani și…

(5 / 5)

Cremă pralină cu nuci coapte

Cremă pralină cu nuci coapte Bună ziua și bine v-am regăsit, azi facem Cremă pralină cu nuci coapte un deliciu ce…

(5 / 5)

Salată de boeuf cu carne de rață…

Salată de boeuf cu carne de rață – Rețetă clasică Orice sărbătoare e pustie fără o Salată de boeuf cu carne…

(5 / 5)

Fursecuri Limbi de pisică – Langues de…

  Fursecuri Limbi de pisică – Langues de chat Azi facem Fursecuri Limbi de pisică – Langues de chat care de…

(5 / 5)

Choux a la creme cu cremă de…

Choux a la creme cu cremă de vanilie și frișcă Efectiv mi s-a făcut dor de Choux a la creme cu cremă…

(4.7 / 5)

Profiterol Croque en bouche

Profiterol Croque en bouche Categoric acest Profiterol Croque en bouche este unul din cele mai reușite deserturi pe care le-am făcut…

(4.7 / 5)

Palmieri cu nuci și ciocolată

Palmieri cu nuci și ciocolată Când vine vorba de patiserie sunt primul care ridic mâna iar când vorbim de Palmieri cu nuci…

(5 / 5)

Aluat pentru ecler și choux a la…

Aluat pentru ecler și choux a la creme Întotdeauna am fost fascinat de acest aluat, cum crește văzând cu ochii. Acest…

(4.4 / 5)

Palmieri cu migdale și scorțișoară

Palmieri cu migdale și scorțișoară Când vine vorba de patiserie sunt primul care ridic mâna iar când vorbim de palmieri cu…

(5 / 5)

Choux a la creme cu cacao și…

Choux a la creme cu cacao și cremă de vanilie   Categoric cel mai bun desert este acest choux a la…

(4.7 / 5)
x

Register

Lost Password