Aluat foietaj clasic cu unt Acest Aluat foietaj clasic cu unt îl fac de mai bine de 20 de ani și…
Cremă pralină cu nuci coapte Bună ziua și bine v-am regăsit, azi facem Cremă pralină cu nuci coapte un deliciu ce…
Salată de boeuf cu carne de rață – Rețetă clasică Orice sărbătoare e pustie fără o Salată de boeuf cu carne…
Fursecuri Limbi de pisică – Langues de chat Azi facem Fursecuri Limbi de pisică – Langues de chat care de…
Choux a la creme cu cremă de vanilie și frișcă Efectiv mi s-a făcut dor de Choux a la creme cu cremă…
Profiterol Croque en bouche Categoric acest Profiterol Croque en bouche este unul din cele mai reușite deserturi pe care le-am făcut…
Palmieri cu nuci și ciocolată Când vine vorba de patiserie sunt primul care ridic mâna iar când vorbim de Palmieri cu nuci…
Aluat pentru ecler și choux a la creme Întotdeauna am fost fascinat de acest aluat, cum crește văzând cu ochii. Acest…
Palmieri cu migdale și scorțișoară Când vine vorba de patiserie sunt primul care ridic mâna iar când vorbim de palmieri cu…
Choux a la creme cu cacao și cremă de vanilie Categoric cel mai bun desert este acest choux a la…
Cu siguranță aceste Croissante rapide cu Nutella vor fi pe placul tuturor mai ales ale celor care iubesc ciocolata!
Tartă Emiliane cu zmeură și pișcoturi – Charlotte framboise Această tartă Emiliane cu zmeură și pișcoturi – Charlotte framboise este întruchiparea…