Aluat pentru ecler și choux a la creme Întotdeauna am fost fascinat de acest aluat, cum crește văzând cu ochii. Acest…
Palmieri cu migdale și scorțișoară Când vine vorba de patiserie sunt primul care ridic mâna iar când vorbim de palmieri cu…
Choux a la creme cu cacao și cremă de vanilie Categoric cel mai bun desert este acest choux a la…
Croissante rapide cu Nutella Cui nu-i plac croissantele?! Nu cred să existe cineva care să poată spune asta! Astăzi vă prezint…
Tartă Emiliane cu zmeură și pișcoturi – Charlotte framboise Această tartă Emiliane cu zmeură și pișcoturi – Charlotte framboise este întruchiparea…
Ecler la tavă cu vanilie, banane și caramel Un desert de sărbătoare și nu numai, ușor de pregătit, cu un gust…
Ecler la tavă cu ciocolată, vanilie și zmeură Un desert de sărbătoare și nu numai, ușor de pregatit, cu un gust…
Pufuleți cu șuncă și cașcaval – Gougères – Cheese puffs Cu siguranță că mulți dintre dumneavoastră vă veți îndrăgosti iremediabil de…
Pere în ciocolată cu nuci coapte Azi vă propun un desert mai elegant, pere în ciocolată cu nuci coapte. Sunt atât…
Pufuleți cu brânză – Gougères – Cheese puffs Cu siguranță că mulți dintre dumneavoastră vă veți îndrăgosti iremediabil de acești Pufuleți…
Cartofii Ducesei – Pomme Duchesse De mult nu am mai făcut Cartofii Ducesei – Pomme Duchesse, de origine franceză, care nu…
Tartă tatin cu mere și stafide Păi se poate ca să nu facem noi această tartă tatin cu mere și stafide…