Ecler la tavă cu vanilie, banane și caramel Un desert de sărbătoare și nu numai, ușor de pregătit, cu un gust…
Ecler la tavă cu ciocolată, vanilie și zmeură Un desert de sărbătoare și nu numai, ușor de pregatit, cu un gust…
Pufuleți cu șuncă și cașcaval – Gougères – Cheese puffs Cu siguranță că mulți dintre dumneavoastră vă veți îndrăgosti iremediabil de…
Pere în ciocolată cu nuci coapte Azi vă propun un desert mai elegant, pere în ciocolată cu nuci coapte. Sunt atât…
Pufuleți cu brânză – Gougères – Cheese puffs Cu siguranță că mulți dintre dumneavoastră vă veți îndrăgosti iremediabil de acești Pufuleți…
Cartofii Ducesei – Pomme Duchesse De mult nu am mai făcut Cartofii Ducesei – Pomme Duchesse, de origine franceză, care nu…
Tartă tatin cu mere și stafide Păi se poate ca să nu facem noi această tartă tatin cu mere și stafide…
Tartă tatin cu pere și migdale Păi se poate ca să nu facem noi această tartă tatin cu pere și migdale…
Choux a la creme la tavă cu cremă de fistic și zmeură, glasate cu ciocolată Azi ne răsfățăm cu…
Prăjitură invizibilă cu mere și caramel Azi facem celebra prăjitură invizibilă cu mere și caramel, un deliciu cu origini franțuzești, foarte…
Prăjitura Rubin Prăjitura Rubin face parte din colecția de top a prăjiturilor mele, blaturi umede, mousse-uri pufoase și aerate, totul completat…
Waffe cu fructe și sirop de arțar Să faci waffe cu fructe și sirop de arțar e chiar floare la ureche,…