Supă Toscană de cartofi De mult nu am mai făcut o supă Toscană de cartofi cu cârnat și spanac, așa că…
Spaghete cu chifteluțe în sos de roșii Cui nu-i plac chiftelele?! Dar dacă le îmbunătățim și facem spaghete cu chifteluțe în…
Lasagna Bolognese cu carne de curcan Astăzi vorbim și gătim Lasagna Bolognese cu carne de curcan dar cu aceleași arome autentice…
Tiramisu cu banane și căpșuni un desert rapid și fără coacere Un desert răcoritor de vară, tiramisu cu banane și căpșuni…
Sos Bolgnese de post V-ați gândit vreodată să faceți sos bolognese de post – vegan? Ei uitați acum aveți ocazia cu…
Osso buco cu gremolata – rasol de vită cu legume si sos de pĂtrunjel Azi facem o rețetă 100% italiană Osso…
Gremolata – Sos de pătrunjel cu lămâie și usturoi Dacă tot vine primăvara vă propun un sos acrișor, aromat dar si…
Ciorbă de fasole uscată cu spanac Azi facem ciorbă de fasole uscată cu spanac, un deliciu din bucataria Toscană foarte apreciată…
Focaccia cu parmezan și rozmarin O Focaccia cu parmezan și rozmarin mai bună ca aceasta nu cred să fii mâncat vreodată.…
Pasteira Napoletana Un desert mult dorit de Vecinul meu Dino, un italian plecat de mai bine de 20 de acasă și…
Spaghete cu bacon și spanac Astăzi face ceva Spaghete cu bacon și spanac, un preparat gustos și rapid. Întotdeauna când nu…
Salată cu burtă de vită, lămâie și pătrunjel Salată cu burtă de vită, lămâie și pătrunjel. V-ați gândit vreodată că din…