Gremolata – Sos de pătrunjel cu lămâie și usturoi Dacă tot vine primăvara vă propun un sos acrișor, aromat dar si…
Ciorbă de fasole uscată cu spanac Azi facem ciorbă de fasole uscată cu spanac, un deliciu din bucataria Toscană foarte apreciată…
Focaccia cu parmezan și rozmarin O Focaccia cu parmezan și rozmarin mai bună ca aceasta nu cred să fii mâncat vreodată.…
Pasteira Napoletana Un desert mult dorit de Vecinul meu Dino, un italian plecat de mai bine de 20 de acasă și…
Spaghete cu bacon și spanac Astăzi face ceva Spaghete cu bacon și spanac, un preparat gustos și rapid. Întotdeauna când nu…
Salată cu burtă de vită, lămâie și pătrunjel Salată cu burtă de vită, lămâie și pătrunjel. V-ați gândit vreodată că din…
Bomboane Rafaello vegane Bomboane Rafaello vegane Dacă îți place cocosul, imposibil să nu îți placă și aceste bomboane Rafaello vegane. Pornind…
Tort Ferrero Rocher Astăzi facem Tort Ferrero Rocher și după mai multe teste, atât pentru blat cât și pentru creme, astăzi…
Tagliatelle cu broccoli și pancetta Bun gasit dragii mei prieteni! În ziua în care am facut aceste paste, a fost…
Clătite Tacos cu banane și Nutella Vouă, vă ramân banane, care se înnegresc și nimeni din familie nu se mai…
Farfale cu ton și sos de roșii Probabil cele mai apreciate paste cu sos de roșii din lume, le țin minte…
Nutella de casă fără conservanți sau alte ingrediente necunoscute Aseară efectiv am mâncat o jumătate de borcan cu biscuiți și bine…