Supă Toscană de cartofi

( 5 out of 5 )
Loading...
Supă Toscană de cartofi
  • -6-8 pServings+
  • 30 mPrep Time
  • 60 mCook Time
  • 1:30 hReady In
Print Recipe

Supă Toscană de cartofi

De mult nu am mai făcut o supă Toscană de cartofi cu cârnat și spanac, așa că azi la reîntoarcerea mea din Statele Unite, mi-am zis că e musai.

Supă Toscană de cartofi

Și cum de fiecare dată merg la restaurantul meu preferat Olive Garden, de data aceasta pur și simplu nu am apucat să merg să mănânc supa Toscană de cartofi cu cârnat si kale, pentru că așa o fac ei, doar că eu nu am găsit kale și am înlocuit-o cu spanac și bine am făcut că nu se simte prea mare diferență înafară de textură.

Poate fii pregătită în avans pe câteva zile și vă spun că nu o să regretați alegerea făcută. Poate fii gatită cu orice fel de carne tocată și opțional puteți adăuga bacon/cârnat afumat/oase afumate, etc.

Este atât de cremoasă si de delicioasă încât mereu îmi iau doar acest fel de mâncare renunțând la felul doi, atât de bună este si vă invit si pe dumneavoastră să rămâneți alături pentru lista ingredientelor dar si a modului de preparare care este foarte simplu.

Supă Toscană de cartofi

Pentru multe alte rețete de supe cu sau fără carne ori preparate de post  și multe altele, găsiți în secțiunea supe și ciorbe sau click pe fotografie

IMG_2120-300x225.jpg

Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.

1__#$!@!#__necunoscut.jpg

Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.

2__#$!@!#__necunoscut.jpg

Cum faci cea mai bună Supă Toscană de cartofi?

Ingrediente:

  • 250 g ceapă galbenă
  • 6-7 căței de usturoi
  • 60 ml ulei vegetal cu gust neutru
  • 1,5 kg cartofi albi mici
  • 500 g carne tocată de porc sau amestec
  • 150 g spanac baby/varză kale
  • 5 g semințe de fenicul
  • 200 g smântână pentru gătit cu 32% grăsime

Mod de preparare:

Curățăm ceapa, usturoiul le tocăm mărunt și le punem la călit în ulei cu puțină sare până se înmoaie bine.

Supă Toscană de cartofi

Adăugăm carnea tocată și amestecăm ușor astfel încât să rămână boțuri mici asemeni chifteluțelor.

Adăugăm Cârnații

Supă Toscană de cartofi

Adăugăm 3 litri de apă și fierbem cam o oră la foc potrivit.

Supă Toscană de cartofi

Spălăm bine cartofii și îi tăiem rondele groase cu tot cu coajă de 3-4 mm.

Supă Toscană de cartofi

Verificăm carnea în ce stare se află și când este aproape fiartă adăugăm cartofii și mai fierbem aproximativ 25-30 de minute la foc potrivit astfel încât o parte din cartofi să se fărâme și să obținem consistența asemănătoare cremei.

Supă Toscană de cartofi

Adăugăm smântâna și mai fierbem 2 minute.

Adăugăm smântâna

Punem și spanacul, semințele de fenicul măcinate după gust, sare si piper.

Supă Toscană de cartofi

Atat de gustos, încât abia aștept să o fac din nou, dar nu vă mai rețin, vă doresc spor la treabă și poftă bună!
Supă Toscană de cartofi

Lasă un comentariu!

x

Register

Lost Password

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații

Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.

Închide