De mult nu am mai făcut o supă Toscană de cartofi cu cârnat și spanac, așa că azi la reîntoarcerea mea din Statele Unite, mi-am zis că e musai.
Și cum de fiecare dată merg la restaurantul meu preferat Olive Garden, de data aceasta pur și simplu nu am apucat să merg să mănânc supa Toscană de cartofi cu cârnat si kale, pentru că așa o fac ei, doar că eu nu am găsit kale și am înlocuit-o cu spanac și bine am făcut că nu se simte prea mare diferență înafară de textură.
Poate fii pregătită în avans pe câteva zile și vă spun că nu o să regretați alegerea făcută. Poate fii gatită cu orice fel de carne tocată și opțional puteți adăuga bacon/cârnat afumat/oase afumate, etc.
Este atât de cremoasă si de delicioasă încât mereu îmi iau doar acest fel de mâncare renunțând la felul doi, atât de bună este si vă invit si pe dumneavoastră să rămâneți alături pentru lista ingredientelor dar si a modului de preparare care este foarte simplu.
Pentru multe alte rețete de supe cu sau fără carne ori preparate de post și multe altele, găsiți în secțiunea supe și ciorbe sau click pe fotografie
Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.
Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Curățăm ceapa, usturoiul le tocăm mărunt și le punem la călit în ulei cu puțină sare până se înmoaie bine.
Adăugăm carnea tocată și amestecăm ușor astfel încât să rămână boțuri mici asemeni chifteluțelor.
Adăugăm 3 litri de apă și fierbem cam o oră la foc potrivit.
Spălăm bine cartofii și îi tăiem rondele groase cu tot cu coajă de 3-4 mm.
Verificăm carnea în ce stare se află și când este aproape fiartă adăugăm cartofii și mai fierbem aproximativ 25-30 de minute la foc potrivit astfel încât o parte din cartofi să se fărâme și să obținem consistența asemănătoare cremei.
Adăugăm smântâna și mai fierbem 2 minute.
Punem și spanacul, semințele de fenicul măcinate după gust, sare si piper.
Atat de gustos, încât abia aștept să o fac din nou, dar nu vă mai rețin, vă doresc spor la treabă și poftă bună!