Tort ora 12 însiropat cu rom și ciocolată Azi facem Tort ora 12 însiropat cu rom si ciocolată. De ora 12…
Ouă umplute cu pate de casă Cine nu a mâncat măcar o dată în viața lui ouă umplute cu pate de…
Pate de porc la borcan Cu siguranță cel mai bun și mai fin pate de porc la borcan din ingrediente 100%…
Săculeți cu nuci și fructe uscate Apoi mai fragezi și mai bune fursecuri ca acești săculeți cu nuci și fructe uscate…
Prăjitură cu fulgi de ovăz și curmale Azi facem ceva mai altfel Prăjitură cu fulgi de ovăz și curmale. Niciodată nu…
Biscuiți crăpați cu nuci fără făină Aceste biscuiți crăpați cu nuci fără făină sunt de-a dreptul geniale, iar iubitorii de nucă…
Sarah Bernhardt – Bezele cu nucă și cremă de ciocolată Dacă tot e sezonul albușurile care rămân de la prăjiturile și…
Cornulețe cu nucă umplute cu magiun de prune Cornulețe cu nucă umplute cu magiun de prune. Cu siguranță cele mai fragede…
Mușchiuleț de porc împletit cu cârnați și bacon Mușchiuleț de porc împletit cu cârnați și bacon. Un preparat spectaculos din toate…
Brăduți cu unt și ciocolată – Daneze fragede cu ciocolată Azi facem ceva bun și frumos pentru sărbătoarea Crăciunului Brăduți cu…
Daneze cu unt și ciocolată – Rotițe fragede cu ciocolată Aceste Daneze cu unt îmi aduc aminte de fursecurile alea fragede…
Cel mai bun și mai fin chec cu lămâie Cel mai bun și mai fin chec cu lămâie. Aromat, fraged…