Bulete de șuncă cu cașcaval Cine nu a mâncat vreodată bulete de cașcaval dar dacă le îmbunătățim și facem bulete de…
Tocană de vițel cu macaroane O Tocană de vițel cu macaroane este oricând binevenită. Mai ales dacă o servim cu niște…
Tort Amaris cu mousse de iaurt, piersici și cireșe Spectacol de culori, arome si texturi, asta aș putea spune despre acest…
Friptură de curcan la cuptor în stil mediteranean O friptură de curcan la cuptor în stil mediteranean mai bună ca această…
Curmale umplute cu cacao Azi facem curmale umplute cu cacao din numai 3 ingrediente, un dulce sănătos din ingrediente 100% naturale…
Tort Fanta cu mandarine Astăzi dăm o nouă identitate prăjiturii cu suc de portocale sub forma și denumirea de Tort Fanta…
Tort Cracovia cu cremă de lapte și ciocolată albă De ce Tort Cracovia cu cremă de lapte și ciocolată albă, sincer nu…
Bulete de cașcaval Cine nu a mâncat vreodată bulete de cașcaval? Sunt atât de bune atât calde cât și reci și…
Doboș Alb De ce Doboș Alb, sincer nu cred că ar fi fost o altă denumire mai bună pentru această prăjitură delicioasă…
Prăjitura Alunița cu vanilie, alune de pădure și Nutella De departe una din cele mai simple și mai bune prăjituri pe…
Fursecuri Pupici dulci Azi facem cele mai frumoase si gustoase fursecuri pupici dulci cu bezea si dulceață de caise. Nu este…
Sărățele presate cu feta și chimen Aceste Sărățele presate cu feta și chimen pe care le-am preparat astăzi au o formă…