Pate de creier cu lămâie și pătrunjel Pate de creier cu lămâie și pătrunjel Astăzi facem pate de creier cu lămâie și…
Felie de ciocolată cu alune de pădure Astăzi facem Felie de ciocolată cu alune de pădure și după mai multe teste,…
Coji de portocale învelite în ciocolată În perioada asta tot timpul fac coji de portocale învelite în ciocolată sau confiate –…
Coji de portocale confiate – Candied orange peel În perioada asta tot timpul fac coji de portocale confiate – candied orange…
Tortul îngerilor Poate sună prea pompos, tortul îngerilor dar își merită pe deplin acest nume. Odată pentru că este cu multă…
Prăjitura Dumbrăvița, foi cu cacao și alune de pădure și cremă de ciocolată Prăjitura Dumbrăvița cu cremă de ciocolată, este de-a…
Prăjitura Thank You Prăjitura thank you cu fructe de pădure, un desert lejer cu două blaturi suprapuse coapte odată, cremă de…
Cartofi gratinați cu broccoli – Rețetă de post Acești Cartofi gratinați cu broccoli Rețetă de post sunt printre preferații mei, se…
Merdenele cu telemea Merdenele cu telemea făcute în casă după o rețetă tradițională veche. Cum facem aluatul de merdenele, cum împăturim…
Spaghete de dovlecel cu năut crocant Zilele de post, dar și sfatul medicului de a mânca mai sănătos, scoate Bucătarul din…
Tort Vis de iarnă cu cacao, vișine și migdale La acest tort Vis de iarnă cu cacao vișine și migdale visez…
Supă de vită cu găluște de griș Vrei să faci supă de vită cu găluște pufoase de griș și nicicum nu…