Pogăcițe cu telemea Ideale ca și gustare, pogăcele sunt preferate atât de cei mici cât și de cei mari. Făcute după…
Prăjitură Castana fermecată Probabil cel mai bun desert pe care l-am făcut în ultima vreme. Blaturi umede cu ciocolată, cremă…
Palmieri crocanți cu scorțișoară Când vine vorba de patiserie sunt primul care ridic mâna și nu cred să existe ceva cu…
Covrigi de brutărie cu sare Covrigi de brutărie cu sare, simpli, rapizi și chin gust fenomenal! Îmi aduc aminte de vremurile…
Varză cu carne de porc – Toroș – Rețetă traditională ungurească Pentru mine varza cu carne de porc este o delicatesă…
Piure de castane, vanilat și aromat Unele din cele mai frumoase din amintiri din copilărie, erau duminicile, și fără excepție după…
Salată de cartofi cu păstrăv afumat Salata de cartofi cu păstrăv afumat, este una din cele mai simple și probabil…
Salată orientală Salata orientală, este una din cele mai simple și probabil cea mai economicoasă salată a românilor. Din numai câteva…
Gomboți cu brânză, caise și prezli Gomboții cu brânză și prezli, pentru că noi așa spunem la pesmet datorită originii lor,…
Tort Vișinel Blaturi umede cu cacao, cremă de ciocolată și multe vișine, totul în acest minunat Tort Vișinel 😍😍😍 Ai rămas…
Millefeuille cu cremă de vanilie și zmeură Millefeuille vine din cuvântul franțuzesc mille-feuille, care înseamnă 1000 de foi. La bază seamănă…
Limbă de vită cu sos remoulade Cand vine vorba de limbă, pot spune că este una din cărnurile mele preferate, este…