Friptură de vită din antricot la cuptor Friptura de vită din antricot la cuptor este o delicatesă de neuitat, care încântă…
Ouă vopsite natural în vin roșu Ouale vopsite natural în vin roșu sunt o reinterpretare încântătoare a tradiției pascale. Vinul roșu…
Pui la cuptor marinat în bere Pui la cuptor marinat în bere este o delicatesă suculentă și aromată, în care carnea…
Mâncare de urzici cu mămăliguță – Rețetă de post Această Mâncare de urzici cu mămăliguță este o opțiune sănătoasă și reconfortantă…
Farfalle integrale cu ton și sos de roșii Farfalle integrale cu ton și sos de roșii sunt o combinație delicioasă și…
Ciorbă de urzici cu legume – Rețetă de post Această Ciorbă de urzici cu legume – Rețetă de post este o…
Pogăcele fără frământare cu șuncă și cașcaval Aceste Pogăcele fără frământare cu șuncă și cașcaval sunt o combinație perfectă între textura…
Tocăniță de pipote cu găluște O tocăniță de pipote cu găluște ca la mama acasă niciodată nu aș putea refuza. O…
Cartofi umpluți cu salată de ton Cartofi umpluți cu salată de ton sunt o delicatesă reconfortantă, cu o combinație perfect echilibrată…
Biscuiți sărați cu unt și chefir Acești Biscuiți sărați cu unt și kefir sunt o combinație perfectă între textura crocantă a…
Gnocchi carbonara Gnocchi carbonara este o reinterpretare delicioasă a clasicului italian carbonara, în care gnocchi-urile moi și pufoase înlocuiesc pastele tradiționale.…
Ciorbă de salată verde cu pui si bacon Probabil cea mai mâncată Ciorbă de salata verde cu pui si bacon în…