Tartar de vită cu sfeclă coaptă și hrean Tartarul este o carne crudă tăiată cubulețe mici și servită de obicei cu…
Babka, cozonac cu multă umplutură de alune de pădure și ciocolată Babka este acel cozonac cu multă umplutură, iar azi…
Ciorbă de pui a la grec, rețetă în stil grecesc Una din cele mai populare și mai adorate de către romani…
Sandwich Club, micul dejun de Business Class Acest tip de sandwich pe care vi-l propun astăzi l-am gustat pentru prima oară…
Cozonac de post cu fructe uscate ca la bunica acasă De câteva zile am intrat în al doilea cel mai…
Sarmale de post cu ciuperci și păsat Azi pregătim cele mai gustoase și apreciate Sarmale de post cu ciuperci și păsat,…
Gogoși cu mozzarella, pesto de busuioc cu nuci de macadamia și sos Marinara Deliciul căruia nu îi va rezista nimeni indiferent…
Bulz ciobănesc cu brânză de burduf Bulzul ciobănesc cu brânză de burduf îmi aduce aminte de serile de vară, când mergeam…
Rețetă de pizza, blat crocant și umplutură generoasă Zilele trecute am vrut să îmi comand câteva pizza pentru prieteni, iar răspunsul…
Ciorbă de fasole pestriță cu cârnați afumați Când vine vorba de fasole uscată, pot spune că tata și bunica făceau cea…
Ștrudel/ plăcintă întoarsă cu dovleac și scorțișoară Despre ștrudelul cu dovleac și scorțișoară aș tot putea vorbi! E unul din preferatele…
Farfalle cu ton și sos de roșii, rețetă italienească Pastele, unul din ingredientele cu care poți sa faci ce vrei și…