Anul acesta am fost în Valencia și la micul dejun erau niște cuburi închise la culoare, prima zi am evitat, a…
Întotdeauna am iubit prăjiturile cu creme și nuci, dar parcă aceasta este una din cele mai bune. Îmi aduc aminte că…
Marmelada se referă la conservarea fructelor cu toți coaja și suc, fierte cu zahăr și apă. Se poate face din aproape…
Ciorbă de perișoare à la grec Azi o sa facem cea mai bună și mai delicioasă Ciorbă de perișoare à la…
Pui la cuptor cu portocale, miere și cumin Pui la cuptor cu portocale și miere este o combinație delicioasă între dulceața…
Mi-a fost dat să gust și să mănânc foarte multe preparate de vară, dar ca ăsta de bun nu cred să…
Brownie cu prune, ciocolată și unt de arahide, crocant la exterior și umed la interior, fără praf de copt și iar…
Ciambellone umplut cu cremă de ciocolată Ciambellone umplut cu cremă de ciocolată, o prăjiturică italienească la origine, care la noi…
Îmi aduc aminte cum in copilărie, alături de bunici mergeam după tot felul de bunătăți prin pădurile din zona Banatului, cum…
Nu este obligatoriu ca pâinea sa o facem din făină integrală, merge foarte bine și cu făină albă.
Pate de păstrăv afumat cu lămâie, o gustare ușoară și rapidă Azi facem un Pate de păstrăv afumat cu lămâie,…