Tăieței de casă făcuți la mână – Rețetă ușoară și rapidă Azi o să facem Tăieței de casă făcuți la mână…
Ouă umplute cu pate de casă Cine nu a mâncat măcar o dată în viața lui ouă umplute cu pate de…
Pate de porc la borcan Cu siguranță cel mai bun și mai fin pate de porc la borcan din ingrediente 100%…
Panettone cu ciocolată – Cozonac italian cu ciocolată Azi facem un autentic Panettone cu ciocolată – Cozonac italian cu ciocolată. Au trecut…
Cornulețe cu nucă umplute cu magiun de prune Cornulețe cu nucă umplute cu magiun de prune. Cu siguranță cele mai fragede…
Mușchiuleț de porc împletit cu cârnați și bacon Mușchiuleț de porc împletit cu cârnați și bacon. Un preparat spectaculos din toate…
Panettone – Cozonac italian Azi vin cu rețeta finală în cea mai bună forma a ei pentru Panettone – Cozonac italian.…
Fursecuri fragede cu marțipan De departe unii din cei mai bune fursecuri fragede cu marțipan pe care i-am făcut în ultima vreme,…
Pate de curcan cu jeleu de merișoare Cu siguranță acest Pate de curcan cu jeleu de merișoare va fi pe placul multora…
Pâine de casă cu cartofi fără frământare Azi facem pâine de casă cu cartofi fără frământare, ușor de pregătit cu un…
Pate de iepure cu capere și castraveți Cu siguranță acest Pate de iepure cu capere și castraveți va fi pe placul multora…
Cașcaval pane – Cum se face corect? Azi învățam să facem Cașcaval pane – Cum se face corect că tare de…