Cina

Salată cu paste în stil grecesc

Salată cu paste în stil grecesc   În general salata grecească o fac în lunile de vară când legumele sunt în…

(4.2 / 5)

Cum să faci păstrăv la grătar sau…

Cum să faci păstrăv la grătar sau la tigaie cu legume și sos meuniere, fără să se prindă?! Azi îți voi…

(4.3 / 5)

Bulz ciobănesc cu brânză de burduf

Bulz ciobănesc cu brânză de burduf Bulzul ciobănesc cu brânză de burduf îmi aduce aminte de serile de vară, când mergeam…

(4.1 / 5)

Dovlecei umpluți cu carne și sos de…

Dovlecei umpluți cu carne și sos de iaurt cu mărar Azi am făcut dovlecei umpluți, pur și simplu din întâmplare, eram…

(5 / 5)

Griș cu lapte cremos – Amintirea serilor…

Griș cu lapte cremos – Amintirea serilor de iarnă Griș cu lapte cremos – Amintirea serilor de iarnă care era deliciul…

(0 / 5)

Supă cremă de sfeclă roșie cu portocale…

Supă cremă de sfeclă roșie cu portocale și grisine învelite în șuncă Sfecla roșie ne este de ajutor in foarte multe…

(0 / 5)

Cartofi dulci crocanți și sos de avocado…

O rețetă simplă și din numai câteva ingrediente alături fac ca acești cartofi dulci crocanți și sos de avocado cu iaurt…

(4 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 300 g de orice fel de paste
  • 250 g piept de pui
  • 200 g bacon
  • 250 g mazăre congelată
  • 300 g cașcaval (eu am pus o parte cașcaval, o parte cheddar)
  • 200 g smântână cu minim 32% grăsime
  • 30 g făină
  • 200-250 ml lapte
  • 30 g ulei vegetal
  • 30 g unt
  • 1 linguriță de busuioc
  • Sare și piper după gust

Paste cu pui, bacon și cașcaval la…

Întotdeauna când nu stii ce să mai gătești, când ești sătul și de aia si de cealaltă și ești în până…

(4.4 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 1 kg pulpe de pui superioare dezosate
  • 2 morcovi
  • 1 păstârnac rădăcină
  • 2 bucăți de ceapă galbenă
  • 3-4 căței de usturoi
  • O bucată de țelină
  • 1 cartof
  • Sare și piper după gust
  • 70 g unt
  • 70 g unt
  • 250 g orez
  • 200-250 g năut fiert
  • 1 legătură de pătrunjel
  • Ardei iute pentru servit după plăcere
  • 1,8 l ayran pentru servit

Pilaf turcesc cu pui și năut, sevit…

Dacă vizitezi Istanbulul, e imposibil să nu vezi vreo bicicletă care servește pilaf turcesc cu pui și năut, servit cu ardei…

(0 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 1 kg vinete
  • 150 ml ulei de vegetal
  • 300 g brânză feta
  • 500 g roșii proaspete
  • 200 g măsline Kalamata fără sâmburi, dar putem pune și altfel de măsline
  • Câteva fire de oregano proaspăt dar merge și cel uscat dacă nu găsim
  • Sare și piper după gust

Vinete la grătar cu feta, roșii, măsline…

Nu știi ce să pregătești ceva rapid, bun și să mai schimbi meniul, atunci îți propun niște Vinete la grătar cu…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 6 buc smochine
  • 150 g brânză de capră grasă
  • 12 felii prosciutto
  • 50 g miere
  • 1 linguriță fulgi de chilli

Smochine umplute cu brânză de capră, învelite…

Smochine…. deja salivez, sunt fructele mele preferate, ca sunt proaspete, in dulceață, uscate, nu contează, smochine să fie! Astăzi după ce…

(0 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 280 g biscuiți digestivi
  • 140 unt cu 80% grăsime
  • 750 g ricotta
  • 250 ml smântână 32%
  • 200 ml smântână pentru frișcă
  • 150 g zahăr pudră
  • 1 plic de zahăr vanilat
  • 10 g gelatină
  • 60 ml apă rece
  • 800 dulceață căpșuni/ cireșe/ caise/ piersici
  • 10 g gelatină
  • 60 ml apă rece

Cheesecake cu ricotta și topping de căpșuni,…

Cheesecake-ul este un desert format din minimum 2 straturi, cel mai important ca și consistență fiind cel de brânză, care poate…

(4.3 / 5)
x

Register

Lost Password