Salată cu paste în stil grecesc În general salata grecească o fac în lunile de vară când legumele sunt în…
Cum să faci păstrăv la grătar sau la tigaie cu legume și sos meuniere, fără să se prindă?! Azi îți voi…
Bulz ciobănesc cu brânză de burduf Bulzul ciobănesc cu brânză de burduf îmi aduce aminte de serile de vară, când mergeam…
Dovlecei umpluți cu carne și sos de iaurt cu mărar Azi am făcut dovlecei umpluți, pur și simplu din întâmplare, eram…
Griș cu lapte cremos – Amintirea serilor de iarnă Griș cu lapte cremos – Amintirea serilor de iarnă care era deliciul…
Supă cremă de sfeclă roșie cu portocale și grisine învelite în șuncă Sfecla roșie ne este de ajutor in foarte multe…
O rețetă simplă și din numai câteva ingrediente alături fac ca acești cartofi dulci crocanți și sos de avocado cu iaurt…
Întotdeauna când nu stii ce să mai gătești, când ești sătul și de aia si de cealaltă și ești în până…
Dacă vizitezi Istanbulul, e imposibil să nu vezi vreo bicicletă care servește pilaf turcesc cu pui și năut, servit cu ardei…
Nu știi ce să pregătești ceva rapid, bun și să mai schimbi meniul, atunci îți propun niște Vinete la grătar cu…
Smochine…. deja salivez, sunt fructele mele preferate, ca sunt proaspete, in dulceață, uscate, nu contează, smochine să fie! Astăzi după ce…
Cheesecake-ul este un desert format din minimum 2 straturi, cel mai important ca și consistență fiind cel de brânză, care poate…