Abonează-te la canalul de Youtube

Pulled pork cu salată Coleslaw in Lipie de kebab

( 1 din 5 )
Se încarcă...
  • 4 pPorții
  • 40 mPreparare
  • 4:0 hGătire
  • 4:40 hGata în
Printează rețeta

Pulled pork cu salată Coleslaw in Lipie de kebab


Ai încercat măcar o dată să gătești la temperatură mică și timp îndelungat?! Dacă da, atunci știi ce înseamnă bunătatea, savoarea și frăgezimea fripturilor gătite lent.

Acest burger cu pulled pork, sos barbeque și salată Coleslaw este o rețetă tipic americană, care mai nou face furori și pe la noi. Și da pot spune că eu sunt îndrăgostit de această varianta de burger cu pulled pork, sos barbeque și salată Coleslaw cu mere verzi și varză roșie. 

Îmi asum acest păcat și recunosc că niciodată nu mă satur dintr-un burger, nici măcar din doi și mănânc până nu mai știu de mine. 😂😂😂

Este foarte ușor de pregătit acest burger cu pulled pork, sos barbeque , timpul de preparare fiind unul mai îndelungat însă vă asigur că merită fiecare secundă de așteptare.

Rămâneți alături pentru lista ingredientelor dar și modul de preparare.

Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.

necunoscut.jpg

Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.

1__#$!@!#__necunoscut.jpg

Cum se face Pulled pork cu salată Coleslaw in Lipie de kebab

Ingrediente: 

Mod de preparare: 

Preîncălzim cuptorul la 160 de grade Celsius.

Tapetăm o tavă de cuptor cu hârtie de copt.

Pentru început vom amesteca într-un castronel toate condimentele.

8B76AE25-B6CF-453B-A59C-0A71A81CD80D.jpeg

Distribuim uniform condimentele peste bucata de carne. O punem într-o tavă care să permită acoperirea cu un capac. O acoperim cu hârtie de copt, adăugăm vinul, punem capacul și o băgăm la cuptor pentru 4 ore, verificând la fiecare oră dacă mai avem lichid în tavă. Dacă cumva vinul s-a evaporat mai adăugăm puțină apa, atât cât să nu fie nevoie să băltească.

2E2275C6-21DB-4830-8ADB-FB94A05FFB37.jpeg

Scoatem friptura de la cuptor, o lăsăm să se tempereze după care rupem fâșii de carne de-alungul fibrei.

Turnăm sosul barbeque peste carne, amestecăm bine și o dăm la cuptor pentru 3-4 minute la 200 de grade, atât cât să se încălzească.

Tăiem Lipia în două, punem carnea su sosul barbeque, salata Coleslaw și Opțional putem pune deasupra câteva felii de ceapă roșie, după gust.

Mai simplu și mai gustos de atât nu cred că se poate, atât că durează ceva mai mult însă răbdarea vă va fi răsplătită cu un burger cu pulled pork, sos barbeque și salată Coleslaw cu mere verzi si varză roșie, de zile mari.

Spor la treabă și poftă bună!!

Leave A Comment

- Shopping List
x

Parola pierduta

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații

Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.

Închide

});