Cozonac glazurat cu mac, vișine și ciocolată cu alune de pădure Cine s-ar fi gândit să faci un Cozonac glazurat cu…
Caș de carne cu ardei și cașcaval Cum romanii sunt mari amatori de carne tocată, acest Caș de carne cu ardei…
Ouă pestrițe vopsite cu coloranți alimentari Vremea Paștelor e aproape, așa că astăzi vă aduc un altfel de rețetă de Ouă pestrițe…
Chicharron cu guacamole Că tot este la modă acest Chicharron cu guacamole, am zis să îl pregătesc și eu. Și da…
Cornulețe bicolore cu unt, smântână și Nutella Aceste cornulețe bicolore cu unt, smântână și Nutella sunt deliciul care au făcut ca…
Plăcintă Quatro Formagi cu rucola și prosciutto O plăcintă mai bună și mai delicioasă ca Plăcintă Quatro Formagi cu rucola și…
Palmieri cu migdale și scorțișoară Când vine vorba de patiserie sunt primul care ridic mâna iar când vorbim de palmieri cu…
Biscuiți cu ardei copți și cheddar Categoric acești biscuiți cu ardei copți și cheddar vor fi iubiți în egală măsură atât…
Negresă cu cocos – Brownie cu cocos Cu siguranță această Negresă cu cocos – Brownie cu cocos este cea mai bună prăjitură…
Pui dulce acrișor cu ananas și arahide Azi facem pui dulce acrișor cu ananas și arahide, un deliciu al bucătăriei chineze.…
Plăcinte țărănești cu usturoi și pătrunjel Simplu, Plăcinte țărănești cu usturoi și pătrunjel, așa le spunea Tanti Ani. Le făcea simple…
Conopidă pane cu iaurt și pătrunjel Azi facem Conopidă pane cu iaurt și pătrunjel o gustare potrivită pentru orice moment al…