Cuburi de curcan cu parmezan și verdețuri Aceste Cuburi de curcan cu parmezan și verdețuri sunt o reinterpretare a unui preparat…
Pastă de jumere cu castraveți murați Cu siguranță cea mai bună pastă de jumere cu castraveți murați din câte am mâncat…
Chifle pufoase fără frământare cu bacon și cașcaval Azi facem chifle pufoase fără frământare cu bacon și cașcaval. Un deliciu din…
Cozonac sărat cu brânză și mărar Cine s-ar fi gândit că faci chifle pentru burger și din aproape aceeași compoziție să…
Pate țărănesc de porc cu fainoșag – rețeta mătușii Mărioara Probabil cel mai gustos și mai bun pate țărănesc de porc…
Covrigi cu cașcaval Cu siguranță cei mai fragezi și mai gustoși covrigi cu cașcaval pe care i-am mâncat vreodată. Se fac…
Salată de conopidă cu iaurt și mărar Cu siguranță această Salată de conopidă cu iaurt și mărar este una din favoritele…
Salată de fasole verde cu iaurt și mărar Cu siguranță această Salată de fasole verde cu iaurt și mărar este favorita…
Cornuri însiropate de post în două culori Poate cele mai bune Cornuri însiropate de post în două culori, care îmi aduc…
Pufuleți cu șuncă și cașcaval – Gougères – Cheese puffs Cu siguranță că mulți dintre dumneavoastră vă veți îndrăgosti iremediabil de…
Daneze cu vanilie și zmeură Daneze cu vanilie și zmeură, desertul danez cu foi fine și fragede similar aluatului franțuzesc foitaj.…
Pilaf de orez cu linte – Mujaddara Cu siguranță acest pilaf de orez cu linte – Mujaddara este bun atât pentru…