Paste cu antricot de vită și ciuperci Aceste Paste cu antricot de vită și ciuperci sunt un adevărat răsfăț culinar, perfect…
Friptură de pui la tigaie cu sparanghel Friptură de pui la tigaie cu sparanghel va fi o cină rapidă, sănătoasă și…
Piept de pui umplut cu ciuperci și mazăre zdrobită Pentru azi avem un Piept de pui umplut cu ciuperci și acompaniat…
Șnițel din piept pui în crustă crocantă de cartofi Acest Șnițel din piept de pui în crustă crocantă de cartofi este…
Vrăbioară de vită cu piure de țelină și sparanghel Aceasta Vrăbioară de vită cu piure de țelină și sparanghel este un…
Aripioare glazurate cu miere și portocale Aceste Aripioare glazurate cu miere și portocale sunt un adevărat răsfăț culinar, perfecte pentru momentele…
Piept de rață cu prune caramelizate și cartofi copți Piept de rață cu prune caramelizate și cartofi copți un festin aromat…
Supă de chimen cu zdrențe de ouă și crutoane ca-n Ardeal Supă de chimen cu zdrențe de ouă și crutoane ca-n…
Tagliatelle cu urdă și lămâie Tagliatelle cu urdă și lămâie un preparat rafinat prin simplitatea sa, în care gusturile delicate se…
Ciorbă de varză cu cartofi și afumătură – Rețetă sârbească Ciorbă de varză cu cartofi și afumătură – Rețetă sârbească tradițională,…
Ciorbă de varză cu cartofi și afumătură – Rețetă sârbească Ciorbă de varză cu cartofi și afumătură – Rețetă sârbească tradițională,…
Pulpe de pui umplute la cuptor Aceste Pulpe de pui umplute la cuptor sunt un deliciu fraged, aromat și spectaculos! Dacă…