Sarmale în foi de varză murată cu afumătură Nici nu apuc să spun tot cuvântul “sarmale” și deja mi se…
Babka, cozonac cu multă umplutură de alune de pădure și ciocolată Babka este acel cozonac cu multă umplutură, iar azi…
Ciorbă de pui a la grec, rețetă în stil grecesc Una din cele mai populare și mai adorate de către romani…
Sarmale de post cu ciuperci și păsat Azi pregătim cele mai gustoase și apreciate Sarmale de post cu ciuperci și păsat,…
Bulz ciobănesc cu brânză de burduf Bulzul ciobănesc cu brânză de burduf îmi aduce aminte de serile de vară, când mergeam…
Rețetă de pizza, blat crocant și umplutură generoasă Zilele trecute am vrut să îmi comand câteva pizza pentru prieteni, iar răspunsul…
Ciorbă de fasole pestriță cu cârnați afumați Când vine vorba de fasole uscată, pot spune că tata și bunica făceau cea…
Dovlecei umpluți cu carne și sos de iaurt cu mărar Azi am făcut dovlecei umpluți, pur și simplu din întâmplare, eram…
Ștrudel/ plăcintă întoarsă cu dovleac și scorțișoară Despre ștrudelul cu dovleac și scorțișoară aș tot putea vorbi! E unul din preferatele…
Farfalle cu ton și sos de roșii, rețetă italienească Pastele, unul din ingredientele cu care poți sa faci ce vrei și…
Ghiveci de legume cu orez / Pilaf sârbesc Că e vară sau e vremea postului acest ghiveci de legume / pilaf…
Fasole cu ciolan afumat / rețetă traditională de familie Această rețetă de fasole cu ciolan afumat îmi aduce aminte de copilărie,…