Supă cremă de spanac cu crutoane de mozzarela

( 5 out of 5 )
Loading...
Cremă de spanac cu crutoane de mozzarela
  • -6-8 pServings+
  • 20 mTimp de preparare
  • 20 mTimp de gatire
  • 40 mGata in
Print Recipe

Supă Cremă de spanac cu crutoane de mozzarela

Aceasta supă cremă de spanac cu crutoane de mozzarela este de-a dreptul un spectacol culinar, fină, cremoasă și crutoane crocante la exterior cu interior care se întinde, yammy 😍😍😍

Cremă de spanac cu crutoane de mozzarela

Cred că deja v-am făcut poftă și salivați cu gândul la ea, așa cum fac și eu acum. Vă pot spune că a fost un real succes pentru toți cei care au degustat-o…parcă îi aud și acum, excelentă, cea mai bună cremă pe care am mâncat-o vreodată, woooow. Da așa este deși din lista ingredientelor nu pare nimic ieșit din comun, totul depinde de felul în care e gătită, ordinea punerii ingredientelor în oală, dar și calitatea ingredientelor de calitate superioară.

Așa după cum v-am învățat în ultima vreme, cel puțin pentru mine, nu există zi fără un preparat lichid, fără o ciorbă sau o supă și vă sfătuiesc să faceți și dumneavoastră același lucru.

Așadar vă invit să consultați lista ingredientelor, dar și modul de preparare care este foarte simplu și rapid.

Cremă de spanac cu crutoane de mozzarela

Pentru multe alte rețete de supe cu sau fără carne ori preparate de post  și multe altele, găsiți în secțiunea supe și ciorbe sau click pe fotografie

IMG_2120-300x225.jpg

Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.

1__#$!@!#__necunoscut.jpg

Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.

2__#$!@!#__necunoscut.jpg

Cum facem supă cremă de spanac cu crutoane de mozzarela?

Cremă de spanac cu crutoane de mozzarela

  • 500 g spanac proaspăt
  • O ceapă mărișoară
  • 3-4 căței de usturoi
  • 50 ml ulei vegetal cu gust neutru
  • 70 g unt
  • 50 g făină albă
  • 300 ml smântână de gătit cu minim 30% grăsime
  • 2 l de apă
  • Sare și piper după gust

Ingrediente pentru crutoanele de mozzarela pane:

  • 300 g mozzarela
  • 50 g făină
  • 100 g pesmet
  • 2 ouă
  • Ulei pentru prăjit

Mod de preparare:

Curățăm ceapa, usturoiul și le tăiem grosier.

Spălăm spanacul și îl scurgem de excesul de apă.

Punem într-o oală uleiul cu ceapa, usturoiul, puțină sare și le călim până se înmoaie.

Calim ceapa cu usturoiul

Adăugăm spanacul și îl călim și pe acesta până se înmoaie, apoi adăugăm apa și fierbem 5 minute din momentul în care a început să clocotească.

Adaugăm spanacul

Într-o tigaie punem untul cu făina și le călim pentru 2-3 minute la foc moderat.

Punem faina cu untul

Turnăm compoziția de făină peste spanac și mai fierbem încă 5 minute.

Adăugăm compoziția de faină

Oprim focul și adăugăm smântâna, dăm gust cu sare și piper. După care mixăm până obținem o cremă fină și omogenă.

Adăugăm smântâna

Mod de preparare pentru crutoanele de mozzarela: 

Tăiem mozzarela cuburi o dăm prin făină, o trecem prin ou, apoi prin pesmet, iar prin ou și încă o dată prin pesmet.
Dam prin faina Dam mozzarela prin ouDam prin pesmet

Încingem o tigaie cu baie de ulei și prăjim cuburile în uleiul încins musai pentru a obține o crustă, altfel se vor sparge.
Prajim in ulei încins

Asta a fost pentru astăzi, probabil cea mai gustoasă și mai bună cremă pe care am mâncat-o în ultima vreme. Să vă fie de folos!

Cremă de spanac cu crutoane de mozzarela

Lasă un comentariu!

x

Register

Lost Password