Tiramisu clasic – rețetă italianească fără frișcă Tiramisu clasic, cu pișcoturi însiropate în cafea, cu o cremă de mascarpone este desertul…
Pulpe de pui marinate cu sos tzatziki Pulpele de pui merg de minune cu acest sos, iar dacă mai sunt și…
Sos tzatziki cu mentă și iaurt grecesc Renumitul sos tzatziki cu mentă și iaurt grecesc, a ajuns sa fie făcut în…
Supă cremă de cartofi dulci cu lapte de cocos și bacon crocant În ultima vreme am cam renunțat la ciorbele și…
Griș cu lapte cremos – Amintirea serilor de iarnă Griș cu lapte cremos – Amintirea serilor de iarnă care era deliciul…
Galette cu smochine și migdale Cea mai bună plăcintă cu smochine! Am tot auzit de galette cu aia cu aialaltă și sincer…
Supă de conopidă cu legume și pătrunjel – Rețetă de post O supă care îmi aduce aminte de vremurile copilăriei când…
Jeleu – Peltea de gutui ca la bunica Peltea – jeleu natural de gutui este practic concentrația cea mai mare de…
Dulceață de gutui ca la bunica Gutuile sunt niște fructe aromate, înrudite cu mărul și părul, cunoscut încă din antichitate, ca…
Prăjitură cu prune și nuci, rețetă simplă și gustoasă Prăjitură cu prune și nuci, rețetă simplă și gustoasă, din aluat de…
Cookies umpluți cu chocolate toffees, crocanți la exterior și umplutură cremoasă Iubesc Cookies-urile făcute în casă, indiferent de forma lor, îmi…
Pate de conopidă coaptă cu fistic – rețetă vegană – rețetă de post Zilele trecute a venit mama pe la mine,…