Ne vedem “Duminica la prânz” cu Laura Laurențiu

Ne vedem “Duminica la prânz” cu Laura Laurențiu 

 

Dragii mei, ceea ce urmează să citiți, nu va fi un review al unei cărți sau vreun comentariu al unei rețete, ci mai degrabă câteva rânduri scrise cu drag, pentru a felicită o bună prietena, la aniversarea deosebită și anume 10 ani de când activează ca blogger culinar și a devenit unul din cei mai cunoscuți bloggeri din țara noastră. Vreau să o felicit practic, pe colega și prietena mea Laura Laurențiu, pentru că a reușit să îmbine în decursul acestor 10 ani utilul cu plăcutul și munca cu pasiunea, pentru a crea un brand, cu minunatele “Rețete cu Laura Laurențiu” 

Ei bine, rețetele ei sunt vizionate și gătite de mii, poate zeci de mii de cititori și sunt mândru să o am ca prietenă! 

De curând a lansat și prima ei carte, o carte cu rețete ușor de făcut, cu rețete minunate gândite și culese de Laura. Cu siguranță își aștepta locul printre cele peste 800 de cărti gastronomice pe care le-am strâns de-alintul timpului. Cartea o puteți găsi aici

Cartea o am și eu, am primit-o cu un autograf, cu o dedicație personalizată, am răsfoit-o cu mare interes și vă invit și pe dumneavoastră să o faceți! 

La ceas aniversar doresc să îi urez prietenei și colegei mele Laura, mult succes pe mai departe, cât mai multă inspirație, creativitate și să ne surprindă în continuare cu rețete și gusturi cum numai ea stie să o facă! 

Colaborarea cu Laura a fost de fiecare dată un real succes și sper că și în viitor vom colabora pe evenimente gastronomice, în online unde vom găti împreună sau de ce nu și pe tv, cel puțin la fel de bine! 

Așadar, La mulți ani Laura, mult succes în activitate și spor în tot ceea ce faci! Prietenii îți vor fi mereu alături, iar eu sunt mândru să ma simt unul din prietenii tăi! 

Aici vă las câteva instantanee, alături de Laura, gătind împreună și cu preparatele gătite de noi 😊

Comments (2)

Leave A Comment

x

Register

Lost Password