Palmieri crocanți cu scorțișoară

Palmieri crocanți cu scorțișoară Când vine vorba de patiserie sunt primul care ridic mâna și nu cred să existe ceva cu…

(4.3 / 5)

Covrigi de brutărie cu sare

Covrigi de brutărie cu sare Covrigi de brutărie cu sare, simpli, rapizi și chin gust fenomenal! Îmi aduc aminte de vremurile…

(3.3 / 5)

Varză cu carne de porc – Toroș…

Varză cu carne de porc – Toroș – Rețetă traditională ungurească  Pentru mine varza cu carne de porc este o delicatesă…

(4.7 / 5)

Piure de castane, vanilat și aromat

Piure de castane, vanilat și aromat Unele din cele mai frumoase din amintiri din copilărie, erau duminicile, și fără excepție după…

(3.6 / 5)

Salată de cartofi cu păstrăv afumat

Salată de cartofi cu păstrăv afumat   Salata de cartofi cu păstrăv afumat, este una din cele mai simple și probabil…

(5 / 5)

Salată orientală

Salată orientală Salata orientală, este una din cele mai simple și probabil cea mai economicoasă salată a românilor. Din numai câteva…

(4.5 / 5)

Gomboți cu brânză, caise și prezli

Gomboți cu brânză, caise și prezli Gomboții cu brânză și prezli, pentru că noi așa spunem la pesmet datorită originii lor,…

(4.2 / 5)

Tort vișinel

Tort Vișinel Blaturi umede cu cacao, cremă de ciocolată și multe vișine, totul în acest minunat Tort Vișinel 😍😍😍 Ai rămas…

(4.7 / 5)

Tartă din albușuri cu mere și migdale

Tartă din albușuri cu mere și migdale Tartă fragedă și aromată din albușuri cu mere și migdale, un deliciu rapid si…

(4.8 / 5)

Millefeuille cu cremă de vanilie și zmeură

Millefeuille cu cremă de vanilie și zmeură Millefeuille vine din cuvântul franțuzesc mille-feuille, care înseamnă 1000 de foi. La bază seamănă…

(4.3 / 5)
x

Register

Lost Password