Palmieri crocanți cu scorțișoară
Palmieri crocanți cu scorțișoară Când vine vorba de patiserie sunt primul care ridic mâna și nu cred să existe ceva cu…
Covrigi de brutărie cu sare
Covrigi de brutărie cu sare Covrigi de brutărie cu sare, simpli, rapizi și chin gust fenomenal! Îmi aduc aminte de vremurile…
Varză cu carne de porc – Toroș…
Varză cu carne de porc – Toroș – Rețetă traditională ungurească Pentru mine varza cu carne de porc este o delicatesă…
Piure de castane, vanilat și aromat
Piure de castane, vanilat și aromat Unele din cele mai frumoase din amintiri din copilărie, erau duminicile, și fără excepție după…
Salată de cartofi cu păstrăv afumat
Salată de cartofi cu păstrăv afumat Salata de cartofi cu păstrăv afumat, este una din cele mai simple și probabil…
Salată orientală
Salată orientală Salata orientală, este una din cele mai simple și probabil cea mai economicoasă salată a românilor. Din numai câteva…
Gomboți cu brânză, caise și prezli
Gomboți cu brânză, caise și prezli Gomboții cu brânză și prezli, pentru că noi așa spunem la pesmet datorită originii lor,…
Tort vișinel
Tort Vișinel Blaturi umede cu cacao, cremă de ciocolată și multe vișine, totul în acest minunat Tort Vișinel 😍😍😍 Ai rămas…
Tartă din albușuri cu mere și migdale
Tartă din albușuri cu mere și migdale Tartă fragedă și aromată din albușuri cu mere și migdale, un deliciu rapid si…
Millefeuille cu cremă de vanilie și zmeură
Millefeuille cu cremă de vanilie și zmeură Millefeuille vine din cuvântul franțuzesc mille-feuille, care înseamnă 1000 de foi. La bază seamănă…