Biscuiți cu cheddar și susan

( 0 out of 5 )
Loading...
Biscuiți cu cheddar și susan
  • -75-80 bucServings+
  • 10 mTimp de preparare
  • 10 mTimp de gatire
  • 20 mGata in
Print Recipe

Biscuiți cu cheddar și susan

Biscuiți cu cheddar și susan sunt crocanți, sărați și incredibil de aromați, perfecți pentru orice ocazie.

Biscuiți cu cheddar și susan

Pentru momentele în care ai poftă de ceva sărat, crocant și plin de gust, acești biscuiți cu cheddar și susan sunt alegerea perfectă. Combinația dintre brânza cheddar, intensă și ușor picantă, și susanul prăjit, cu aroma lui discretă de nuci, transformă niște biscuiți simpli într-o gustare sofisticată și irezistibilă.

Biscuiți cu cheddar și susan

Pregătiți rapid, din ingrediente la îndemână, biscuiții ies frumos rumeniți, fragili și cu un miros care umple imediat toată bucătăria. Sunt excelenți ca snack între mese, la pachet, pe platouri festive sau alături de un pahar de vin alb.

Biscuiți cu cheddar și susan

Dacă îți plac gustările făcute în casă, cu personalitate și multă savoare, biscuiții cu cheddar și susan merită să devină rețeta ta de bază. Simpli, versatili și absolut delicioși și exact genul de preparat pe care îl vei repeta iar și iar!

Biscuiți cu cheddar și susan

Cum preparăm Biscuiți cu cheddar și susan

Ingrediente:

  • 180 g făină albă tip 000
  • 120 g unt cu 80% grăsime
  • 1 linguriță de boia dulce
  • 1/2 linguriță sare
  • 1/2 linguriță turmeric
  • 250 cheddars rosu
  • Senine de susan negre și albe

Mod de preparare:

Dăm cheddarul pe răzătoarea cu ochiuri mari.

Într-un castron punem făina, sarea, boiaua, turmericul și untul. Frământăm rapid o compoziție similară nisipului umed.

Biscuiți cu cheddar și susan

Adăugăm cheddarul și frământăm bine până se leagă compoziția. Vă fi destul de densă dar totuși manevrabilă.

Biscuiți cu cheddar și susan

Împărțim compoziția în 2 părți egale și facem 2 batoane de 5-6 cm diametru.

Biscuiți cu cheddar și susan

Trecem ambele batoane prin mixul de susan.

Biscuiți cu cheddar și susan

Le înfoliem și le dăm la rece pentru doua ore.

Biscuiți cu cheddar și susan

Preîncălzim cuptorul la 180 de grade Celsius.

Tapetăm 2 tăvi mari de cuptor cu hârtie de copt.

Tăiem felii de 3 mm grosime și le distribuim pe tăvi.

Biscuiți cu cheddar și susan

Apoi le dăm la cuptor pentru 8-9 minute sau până se rumenesc ușor, mai bine zis până devin auriu-roșcat.

Biscuiți cu cheddar și susan

Simplu, rapid și va garantez ca sunt excelent de gustoase. Spor la treabă și poftă bună!

Biscuiți cu cheddar și susan

Pentru multe alte rețete de paine și patiserie dar și multe altele, găsiți în secțiunea pâine și patiserie sau click pe fotografie.

IMG_6305-225x300.jpeg


Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.

1__#$!@!#__necunoscut.jpg

Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.

2__#$!@!#__necunoscut.jpg

Lasă un comentariu!

x

Lost Password