Brownie Ferrero Rocher

( 5 out of 5 )
Loading...
Brownie Ferrero Rocher
  • -21 pServings+
  • 10 mTimp de preparare
  • 25 mTimp de gatire
  • 35 mGata in
Print Recipe

Brownie Ferrero Rocher

Brownie Ferrero Rocher, alune de pădure și ciocolată este o delicioasă îmbinare a aromelor și texturilor pentru iubitorii de dulce. În fiecare mușcătură, te vei bucura de o explozie de gusturi decadente și consistențe irezistibile.

Brownie Ferrero Rocher

Textura moale și fudgy a brownie-ului, îmbogățită cu bucățele generoase de ciocolată, te va cucerii cu fiecare mușcătură. Adăugarea Ferrero Rocher aduce o notă crocantă și rafinată, cu combinarea cremoasă de ciocolată și alune. Aromele intense ale alunelor de pădure coapte se îmbină armonios cu dulceața ciocolatei, oferind o experiență cu adevărat gourmet.

Brownie Ferrero Rocher

Alunele de pădure adaugă o crocantă subtilă și o notă ușor prăjită, completând perfect dulceața ciocolatei. Aceasta adiție subtilă oferă o dimensiune suplimentară gustului, creând un echilibru delicios între dulce, cremos și crocant.

Brownie Ferrero Rocher

Decorat cu bucățele generoase de ciocolată topită și câteva alune de pădure pentru aspectul spectaculos, acest brownie nu doar încântă papilele gustative, ci și ochii. Este alegerea perfectă pentru cei care caută o desert indulgent, elegant și plin de savoare.

Brownie Ferrero Rocher

Cum facem Brownie Ferrero Rocher

Ingrediente:

  • 290 g ciocolată cu lapte
  • 240 g făină albă tip 000
  • 370 g zahăr tos
  • 180 g unt cu minim 80% grăsime
  • 180 ml lapte cu 3,5% grăsime
  • 90 g cacao de bună calitate
  • 3 ouă întregi
  • 80 g alune de pădure coapte
  • 1 lingură extract de vanilie
  • Un praf de sare

Mod de preparare:

Preîncălzim cuptorul la 180 de grade Celsius.

Tapetăm o tavă de cuptor (21/32 cm) cu hârtie de copt.

Tocăm grosier alunele de pădure

Într-un castron cernem făina împreună cu cacaua și le dăm deoparte.

Brownie Ferrero Rocher

Punem laptele, sarea, extractul de vanilie si zahărul la înfierbântat. Oprim focul.

Brownie Ferrero Rocher

Adăugăm untul și omogenizăm.

Brownie Ferrero Rocher

Încorporăm 240 g ciocolată, o lăsăm 2-3 minute după care omogenizăm. Lăsăm să se tempereze.

Brownie Ferrero Rocher

Turnăm compoziția lichidă peste cea uscată, jumătate din alunele tocate și omogenizăm.

Brownie Ferrero Rocher

Încorporăm și ouăle și amestecăm bine.

Brownie Ferrero Rocher

Turnăm în tavă și dăm la cuptor pentru 20-22 de minute sau până se întărește ușor, dar nu mai mult de 25 de minute.

Scoatem din cuptor și o lăsăm să se tempereze în tavă în care s-a copt după care o transferăm pe un grătar și o lăsăm să se răcească complet.

Tăiem cu ajutorul unui cuțit bine ascuțit și o glazurăm cu ciocolata rămasă și restul de alune de pădure tocate grosier.

Brownie Ferrero Rocher

Simplu, rapid, gustos și foarte ușor de pregătit!

Brownie Ferrero Rocher

Pentru alte prăjituri și torturi deosebite, deasemeni rețete explicate pas cu pas găsiți aici în secțiunea desert sau click pe fotografie. 

necunoscut.jpg

Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.

1__#$!@!#__necunoscut.jpg

Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.

2__#$!@!#__necunoscut.jpg

Lasă un comentariu!

x

Register

Lost Password