Bulete de cașcaval

( 4.8 out of 5 )
Loading...
Bulete de cașcaval
  • -49 bucServings+
  • 5 mPrep Time
  • 10 mCook Time
  • 15 mReady In
Print Recipe

Bulete de cașcaval

Cine nu a mâncat vreodată bulete de cașcaval? Sunt atât de bune atât calde cât și reci și se fac foarte ușor.

Bulete de cașcaval

Probabil unul din primele preparate pe care le-am făcut în primul an de practică. Erau atât de apreciate în special la meniurile de evenimente, dar și în restaurant pe a la carte.

Din numai câteva ingrediente simple simpla îndemâna tuturor puteți prepara cele mai bune gustare care poate fi servită atât caldă cât și rece, pe un platou alăturându alte preparate reci sau chiar pe unul cu fripturi.

Le-am făcut de atâtea ori și în cantități industriale, că la un moment dat nici nu mai aveam nevoie de cântar. Pot fi deasemeni făcute și de cei mai neîndemânatici într-ale bucătăriei și garantez că nu va da greș sub nici o formă cu această rețetă.

Acum nu îmi rămâne decât să vă invit a rămâne alături pentru lista scurtă a ingredientelor, dar și a modului super simplu de preparare care este explicat pas cu pas.
Bulete de cașcaval

Pentru multe alte rețete de gustări cu sau fără carne și multe altele, găsiți în secțiunea gustări calde click aici sau pe fotografie.

Cartofi dulci copți umpluți cu porumb și mozzarela

Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.

1__#$!@!#__necunoscut.jpg

Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.

2__#$!@!#__necunoscut.jpg

Cum facem Bulete de cașcaval?

Ingrediente:

  • 300 g cașcaval
  • 40 g făină albă tip 000
  • 1 ou întreg
  • Piper proaspăt râșnit
  • Un vârf de linguriță de praf de copt
  • Ulei pentru prăjit

Mod de preparare:

Dăm cașcavalul pe răzătoarea cu ochiuri mici.

Punem toate ingredientele cu excepția uleiului într-un castron și frământăm până obținem o compoziție omogenă și ușor lipicioasă.

Punem toate ingredientele

Facem un baton pe care îl împărțim în 2 bucăți pe lung. Tăiem bucăți de 10-12 grame fiecare.

Taiem in doua pe lung

Rulăm și dăm forma bilelor.

Dăm forma biletelor

Încingem o tigaie cu ulei și punem biluțele în baie de ulei la prăjit. Dacă este prea încins mai reduceți din temperatură și prăjiți 3-4 minute amestecând-le astfel încât să prindă o culoare uniformă. Nu umpleti tigaia că ele se vor umfla și se vor lipi. 

Prajim in ulei încins

Scoatem buletele cu ajutorul unei spumiere pe o tavă tapetată cu prosop de hârtie.

Lasă un comentariu!

x

Register

Lost Password

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații

Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.

Închide