Azi ne desfătăm cu cu cea mai bună limonadă de căpșuni cu miere și lămâie. Ingrediente simple, la îndemâna tuturor plină de aromă și sănătoasă!
Recomand căpșunile mici, de la țărani sau cele crescute în propria gospodărie fără nici un fel de stropire, fără chimicale. Sunt mult mai aromate și gustoase, mai dulci și prin urmare sănătoase și pline de vitamine, minerale care întăresc sistemul imunitar. Ajută la menținerea unei vederi sănătoase, luptă împotriva cancerului, scad nivelul de colesterol, reduc inflamațiile și multe altele.
Ideea de limonadă de căpșuni mi-a venit după ce am găsit pe rafturile supermarketurilor din SUA fanta de căpșuni care sincer să vă spun nu avea nici un Dumnezo, nici gust, nici aromă, nimic înafară de zahăr si coloranți, așa că mi-am zis că musai trebuie să găsesc o variantă de răcoritoare cu aceste fructe mici si drăgălașe pline de arome si gust.
Acum vă invit să rămaneți alături pentru lista scurtă a ingredientelor dar și a modului de preparare detaliat pas cu pas.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Spălăm bine căpșunile și le curățăm de codițe.
Stoarcem lămâile.
Punem toate ingredientele într-un blender și mixăm până obținem o compoziție fină și omogenă.
Turnăm într-un vas de sticlă și dăm la rece pentru minim 3-4 ore, cel mai bine peste noapte. Așa se îmbină aromele și obținem acel gust fantastic.
Servim cu gheață, mentă sau pur și simplu rece din frigider. Simplu, rapid, gustos și sănătos!
Pentru multe alte rețete de sucuri, conserve pentru iarnă și multe altele, găsiți în secțiunea rețete de gem, dulceață sau sirop, click aici sau pe fotografie
Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.
Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.