Print Recipe
Bun gasit dragii mei prieteni! In ziua in care am facut aceste paste, a fost atat de urat afara, ploua , ningea, asa ca am hotarat sa gatesc cu ceea ce gasesc prin frigider si prin camara! Da stiu , nu sunt singurul care face astfel de gesturi si credeti-ma de cele mai multe ori imi iese ceva mai spectaculos, ca si atunci cand esti foarte sigur de ceea ce vreau sa fac. Sunt convins ca si dumneavoastra faceti acelasi lucru. Asadar, am deschis frigiderul, am gasit niste tagliatelle, un lob de piept de pui, smantana, niste chivas ramas intr-o caserola, ceva masline si asa s-au nascut Tagliatelle cu pui si sos cremos de mustar cu masline. O reteta pe care azi cred ca am facut-o a 3-a sau a 4-a oara.
Step by step method
-
Pentru inceput eu de fiecare data ma ocup de sos, nici de data asta nu ma dezic :)
Am luat puiul si l-am transat fasii subtiri pe care le-am condimentat cu sare si piper.
-
L-am trecut usor prin faina, (fac asta pentru ca iese mult mai fraged)
-
Se incinge o tigaie cu o lingura de ulei si se trage puiul pana obtinem o culoare usor aramie, adaugam mustarul, smantana si maslinele feliate, potrivim de gust si dam deoparte.
-
In timp ce pregatim sosul punem o oala cu apa sa fiarba in care adaugam o lingura de sare si fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, insa cu jumatate de minut mai putin, pentru ca sa apuce sa fiarba si in sos si sa ramana aldente.
-
Sa stiti ca pastele fara doar si poate trebuiesc fierte in sos, pentru ca sa prinda gustul sosului sa se imbine perfect, adaugam parmezanul si chivasul si mai fierbem 1 minut.
-
Imediat montam pe farfurie si servim, Pofta buna dragii mei si abia astept sa ne revedem la o noua reteta! pe curand!
Сialis
I really like reading an article that will make people think.
Also, thanks for allowing for me to comment!