Aluaturi

Pâine japoneză cu lapte și tangzhong

Pâine japoneză cu lapte și tangzhong   Tot am auzit de această pâine cu lapte și parcă niciodată nu m-a interesat…

(5 / 5)

Împletituri cu praz, șuncă și mozzarella

Împletituri cu praz, șuncă și mozzarella Având în vedere că m-am îndrăgostit iremediabil de acest aluat, am zis că am să…

(5 / 5)

Budincă sărată de pâine cu șuncă și…

Budincă sărată de pâine cu șuncă și cașcaval – ideală pentru micul dejun sau pachețel la servici Budincă sărată de pâine…

(4.6 / 5)

Pâine de casă fără frământare – Gustul…

Pâine de casă fără frământare – Gustul și aroma de altădată    Pâine de casă fără frământare – Gustul și aroma…

(4.6 / 5)

Cozonaci tradiționali cu nucă și cacao –…

Cozonaci tradiționali cu nucă și cacao – Rețetă garantată cu o reușită de 100%   Vreti să faceți un cozonac cu…

(4.2 / 5)

Carrot cake – Chec cu morcovi, nuci,…

Carrot cake – Chec cu morcovi, nuci, stafide și cremă de brânză Cu siguranță cel mai bun, mai fin și mai…

(4.1 / 5)

Chec Silvan, cu banane, ciocolată și migdale

Chec Silvan, cu banane, ciocolată și migdale Dacă nu cel mai bun chec cu banane și ciocolată, cu siguranță este unul…

(4.8 / 5)

Sărățele cu telemea și mix de semințe,…

Sărățele cu telemea și mix de semințe, fragede și crocante   Se fac atât de repede, din numai câteva ingrediente, sunt…

(4.3 / 5)

Chec cu nuci și banane – Rețetă…

Chec cu nuci și banane – Rețetă de post Chec fin cu arome intense de banane și nuci coapte, este atât…

(4.8 / 5)

Pernuțe crocante sărate cu telemea și semințe

Pernuțe crocante sărate cu telemea și semințe Se fac atât de repede, din numai câteva ingrediente, sunt crocante și merg foarte…

(4.3 / 5)

Blat umed de post, ciocolatos, fin și…

Blat umed de post ciocolatos, fin și aerat O rețetă de blat umed de post ciocolatos foarte ușor de făcut și cu…

(4 / 5)

Tartă cu prune și mascarpone și migdale

Tartă cu prune și mascarpone   Când vine vorba de tarte, pur și simplu ai o mie și o sută de…

(4.2 / 5)
x

Register

Lost Password