Pâine japoneză cu lapte și tangzhong Tot am auzit de această pâine cu lapte și parcă niciodată nu m-a interesat…
Împletituri cu praz, șuncă și mozzarella Având în vedere că m-am îndrăgostit iremediabil de acest aluat, am zis că am să…
Budincă sărată de pâine cu șuncă și cașcaval – ideală pentru micul dejun sau pachețel la servici Budincă sărată de pâine…
Pâine de casă fără frământare – Gustul și aroma de altădată Pâine de casă fără frământare – Gustul și aroma…
Cozonaci tradiționali cu nucă și cacao – Rețetă garantată cu o reușită de 100% Vreti să faceți un cozonac cu…
Carrot cake – Chec cu morcovi, nuci, stafide și cremă de brânză Cu siguranță cel mai bun, mai fin și mai…
Chec Silvan, cu banane, ciocolată și migdale Dacă nu cel mai bun chec cu banane și ciocolată, cu siguranță este unul…
Sărățele cu telemea și mix de semințe, fragede și crocante Se fac atât de repede, din numai câteva ingrediente, sunt…
Chec cu nuci și banane – Rețetă de post Chec fin cu arome intense de banane și nuci coapte, este atât…
Pernuțe crocante sărate cu telemea și semințe Se fac atât de repede, din numai câteva ingrediente, sunt crocante și merg foarte…
Blat umed de post ciocolatos, fin și aerat O rețetă de blat umed de post ciocolatos foarte ușor de făcut și cu…
Tartă cu prune și mascarpone Când vine vorba de tarte, pur și simplu ai o mie și o sută de…