Cremă pralină cu nuci coapte Bună ziua și bine v-am regăsit, azi facem Cremă pralină cu nuci coapte un deliciu ce…
Colivă tradițională din grâu cu cacao pentru parastas – Rețetă mănăstirească Cum facem Colivă tradițională din grâu cu cacao pentru parastas…
Fursecuri Limbi de pisică – Langues de chat Azi facem Fursecuri Limbi de pisică – Langues de chat care de…
Prăjitură cu brânză dulce și fructe din compot Nu cred să existe un desert mai fresh decât această Prăjitură cu brânză…
Fursecuri Raffaello cu ciocolată albă și nucă de cocos Azi facem Fursecuri Raffaello cu ciocolată albă și nucă de cocos, fragede…
Colivă tradițională din grâu pentru parastas – Rețetă mănăstirească Cum facem Colivă tradițională din grâu pentru parastas – Rețetă mănăstirească, așa…
Plăcintă turnată cu mere Azi facem o plăcintă turnată cu mere genială, cel puțin asta mi-au spus cei care au degustat-o.…
Tortul Contelui cu nucă și vișine Tortul Contelui cu nucă și vișine, un desert spectaculos din toate punctele de vedere, blat…
Plăcintă cu mere, portocale, bezea și nuci Azi facem ceva bun, bun Plăcintă cu mere, portocale, bezea și nuci un desert…
Prăjitură fragedă cu gutui, bezea și nuci Azi facem ceva bun, bun Prăjitură fragedă cu gutui, bezea și nuci un desert…
Tortul Contesei Cu nucă, ciocolată și zmeură Tortul Contesei cu nucă, ciocolată și zmeură, un desert spectaculos din toate punctele de…
Prăjitura Toamna cu jeleu și mousse de mere Dacă sunt în full sezon, să profităm de Prăjitura Toamna cu jeleu și…