Doboș Almășan De ce Doboș Almășan, sincer nici eu nu știu prea multe pentru că toți care dețin și fac această…
Tort Apuseni cu ciocolată, zmeură și mascarpone Acest Tort Apuseni cu ciocolată, zmeură și mascarpone, a înnebunit o familie întreagă, făcând furori…
Cornulețe fragede cu nucă și magiun Cornulețele fragede, probabil cel mai iubit și mai pregătit desert al românilor. Din numai câteva…
Paleuri din albușuri cu cremă de ciocolată În mod cert multora dintre noi ne ramân multe albușuri, dar nici o problemă,…
Biscuiți crăpați cu portocale – Orange crinkles Cookies Cei mai buni biscuiți crăpați cu portocale, făcuți în casă, cremoși și moi…
Ecler la tavă cu vanilie, banane și caramel Un desert de sărbătoare și nu numai, ușor de pregătit, cu un gust…
Tort de ciocolată cu cafea și cremă de mascarpone cu ciocolată neagră Un Tort de ciocolată cu cafea și cremă de…
Prăjitura lui Andrei Blat fin cu alune de pădure, un strat de ciocolată neagră, cremă de mascarpone cu ciocolată albă și…
Ecler la tavă cu ciocolată, vanilie și zmeură Un desert de sărbătoare și nu numai, ușor de pregatit, cu un gust…
Pere în ciocolată cu nuci coapte Azi vă propun un desert mai elegant, pere în ciocolată cu nuci coapte. Sunt atât…
Tort de biscuiți cu cremă de cocos și glazură de cacao Cea mai bun și mai gustos Tort de biscuiți cu cremă…
Plăcintă cu mere si nuci coapte Azi facem cea mai bună plăcintă cu mere și nuci coapte, deliciul de care nu…