Prăjitura Thank You Prăjitura thank you cu fructe de pădure, un desert lejer cu două blaturi suprapuse coapte odată, cremă de…
Tort Vis de iarnă cu cacao, vișine și migdale La acest tort Vis de iarnă cu cacao vișine și migdale visez…
Tort Vis de iarnă cu vișine și migdale La acest tort Vis de iarnă cu vișine și migdale visez de foarte…
Tort de zahăr ars cu bezea italiană Tort de zahăr ars cu bezea italiană, Numa când pomenești de tort de zahăr…
Tort Mousseline Acest tort Mousseline, este întruchiparea desertului perfect, cu diferite texturi, de la mousse-urile de iaurt și ciocolată, la fructe…
Unt de post – Unt vegan A face unt de post sau unt vegan este mult mai ușor decât a-l face…
Sos caramel de post – Rețetă vegană V-ați tot gândit cum se face un sos caramel de post…
Tort Premier cu vișine și cremă de brânză Acest tort a venit în ideea de a mai schimba puțin cremele cu…
Nutella de casă fără conservanți sau alte ingrediente necunoscute Aseară efectiv am mâncat o jumătate de borcan cu biscuiți și bine…
Prăjitura Diafană cu cocos, cacao și cremă de vanilie Prăjitura Diafană, o combinație excelentă de ciocolată, vanilie și cocos într-o prăjitură…
Tort cu mere și brânză proaspătă de vaci Un Tort cu mere și brânză proaspătă de vaci mai bun ca acesta…
Prăjitură Castana fermecată Probabil cel mai bun desert pe care l-am făcut în ultima vreme. Blaturi umede cu ciocolată, cremă…