Pâine și patiserie

Haioș cu magiun de prune – Schmerkipferl…

Haioș cu magiun de prune – Schmerkipferl – Hajas kifli, rețetă tradițională ungurească   Când vine vorba de haioș, prima lucru…

(3.3 / 5)

Baigli – Cozonac unguresc cu nucă, rețetă…

Baigli – cozonac unguresc cu nucă, rețetă ungurească veche  În fiecare an de sărbători și nu numai facem cel mai bun…

(4.6 / 5)

Babka, cozonac cu multă umplutură de alune…

Babka, cozonac cu multă umplutură de alune de pădure și ciocolată    Babka este acel cozonac cu multă umplutură, iar azi…

(3.5 / 5)

Gogoși cu mozzarella, pesto de busuioc cu…

Gogoși cu mozzarella, pesto de busuioc cu nuci de macadamia și sos  Marinara Un prânz reușit nu trebuie neaparat să conțină…

(5 / 5)

Pită / turtă țărănească coaptă pe plită…

Pită / Turtă țărănească coaptă pe plită sau în tigaie Această pită / turtă țărănească coaptă pe plită sau în tigaie…

(3.9 / 5)

Rețetă de pizza, blat crocant și umplutură…

Rețetă de pizza, blat crocant și umplutură generoasă Zilele trecute am vrut să îmi comand câteva pizza pentru prieteni, iar răspunsul…

(4.7 / 5)

Ștrudel/ plăcintă întoarsă cu dovleac și scorțișoară

Ștrudel/ plăcintă întoarsă cu dovleac și scorțișoară Despre ștrudelul cu dovleac și scorțișoară aș tot putea vorbi! E unul din preferatele…

(4 / 5)

Pogăcele cu jumări și chimen – rețetă…

Pogăcele cu jumări și chimen – rețetă ungurească    Ideale ca și gustare, pogăcele sunt preferate atât de cei mici cât…

(4.1 / 5)

Ștrudel / plăcintă întoarsă cu mere, nuci…

Ștrudel / plăcintă întoarsă cu mere, nuci coapte și stafide Despre ștrudelul cu mere as tot putea vorbi! E unul din…

(5 / 5)

Cornulețe sărate umplute cu cabanos și cașcaval

Cornulețe sărate umplute cu cabanos și cașcaval Parcă simt mirosul cozonacilor și al fripturilor care mai de care din fiecare casă…

(5 / 5)

Aluat fraged cu unt

Aluat fraged cu unt Aluat fraged cu unt Bun găsit! Acest aluat fraged cu unt este atât de bun și de…

(4 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 8 ouă mari
  • 30 g zahăr tos
  • 80 ml ulei floarea soarelui
  • 200 g iaurt gras/ lapte bătut
  • 250 g făină de mălai
  • 100 g făină de grâu
  • 10 g praf de copt
  • 250 g brânză de vaci
  • 600 g telemea de oi mai uscată
  • Sare dacă mai este nevoie
  • Pentru servit smântâna la aprecierea fiecăruia! ;)
x

Register

Lost Password

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații

Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.

Închide