Haioș cu magiun de prune – Schmerkipferl – Hajas kifli, rețetă tradițională ungurească Când vine vorba de haioș, prima lucru…
Baigli – cozonac unguresc cu nucă, rețetă ungurească veche În fiecare an de sărbători și nu numai facem cel mai bun…
Babka, cozonac cu multă umplutură de alune de pădure și ciocolată Babka este acel cozonac cu multă umplutură, iar azi…
Gogoși cu mozzarella, pesto de busuioc cu nuci de macadamia și sos Marinara Un prânz reușit nu trebuie neaparat să conțină…
Pită / Turtă țărănească coaptă pe plită sau în tigaie Această pită / turtă țărănească coaptă pe plită sau în tigaie…
Rețetă de pizza, blat crocant și umplutură generoasă Zilele trecute am vrut să îmi comand câteva pizza pentru prieteni, iar răspunsul…
Ștrudel/ plăcintă întoarsă cu dovleac și scorțișoară Despre ștrudelul cu dovleac și scorțișoară aș tot putea vorbi! E unul din preferatele…
Pogăcele cu jumări și chimen – rețetă ungurească Ideale ca și gustare, pogăcele sunt preferate atât de cei mici cât…
Ștrudel / plăcintă întoarsă cu mere, nuci coapte și stafide Despre ștrudelul cu mere as tot putea vorbi! E unul din…
Cornulețe sărate umplute cu cabanos și cașcaval Parcă simt mirosul cozonacilor și al fripturilor care mai de care din fiecare casă…
Aluat fraged cu unt Aluat fraged cu unt Bun găsit! Acest aluat fraged cu unt este atât de bun și de…
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații
Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.