Colțunași cu carne de vită și cheddar ( Cheesy Beef Empanadas) Colțunașii sunt niște plăcințele de patiserie foarte fragede coapte în…
Colțunași cu brânză sărată ( Cheese Empanadas) Colțunașii sunt niște plăcințele de patiserie foarte fragede coapte în cuptor, regăsite în America…
Chifle pentru burgeri și sandwich-uri Să faci chifle pentru burgeri și sandwich-uri moi și pufoase, cu miez perfect este de-a dreptul…
Pateuri cu ciuperci in foitaj de casă sau din comerț Îmi aduc aminte de Nicu tizul meu și patiserul șef de…
Pateuri cu telemea in foitaj de casă sau din comerț Pateurile cu telemea vor fi mereu o gustare rapidă și apreciate…
Cornulețe fragede cu osânză ca-n Banat Într-adevăr când spun Cornulețe fragede cu osânză ca-n Banat sunt, sunt de-a dreptul super…
Cornulețe fragede de post cu nucă și magiun Aceste Cornulețe fragede de post cu nucă sunt spectacol pe cerul gurii, musai…
Plăcintă Bănățeană ca la Făget, cu brânză de oaie și mărar Plăcintă Bănățeană ca la Făget, cu brânză de oaie și…
Plăcinte țărănești cu brânză, ceapă și mărar, la tigaie Cine poate rezista unor Plăcinte țărănești cu brânză, ceapă și mărar, la…
Cornulețe moi și pufoase în două culori umplute cu rahat Poate cele mai bune cornuri cu rahat, care îmi aduc aminte…
Lipii libaneze pentru kebab și sandwich-uri Această rețetă de Lipii libaneze pentru kebab și sandwich-uri este simplă ușoară și rapid…
Mini Croisante Rugelach cu ciocolată și nucă Cui nu-i plac croissantele?! Nu cred să existe cineva care să poată spune asta!…